Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan en son değerlendirmelere göre, Akdeniz ve Doğu Karadeniz bölgeleri ile Kocaeli, Sakarya, Konya, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Sivas, Tokat, Ordu, Malatya, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Gaziantep ve Kilis çevresinde yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların beklenildiği öngörülüyor. Bu yağışların Adana, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş'ın batı kesimleri, Kayseri'nin güney ve doğusu, Sivas'ın güneybatısı ve Elazığ çevresinde yerel olarak yoğun olabileceği öngörülüyor.

meteorolojig

MARMARA BÖLGESİ

Parçalı ve yer yer az bulutlu, ancak Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların oluşabileceği tahmin ediliyor.

EDİRNE °C, 36°C Parçalı ve az bulutlu

İSTANBUL °C, 31°C Parçalı ve az bulutlu

KIRKLARELİ °C, 34°C Parçalı ve az bulutlu

SAKARYA °C, 30°C Parçalı ve az bulutlu

meteoroloji-3

EGE BÖLGESİ

Yarın Ege Bölgesi'nde hava durumu, parçalı ve yer yer az bulutlu geçeceği şeklinde tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 31°C Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ °C, 35°C Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 33°C Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 35°C Parçalı ve az bulutlu

meteorolojii

AKDENİZ BÖLGESİ

Yarın Akdeniz Bölgesi'nde hava durumu, parçalı ve yer yer az bulutlu olacak, bölge genelinde ise yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların beklenildiği tahmin ediliyor. Özellikle Adana, Hatay, Osmaniye çevreleri ile Kahramanmaraş'ın batısında yerel olarak yağışların kuvvetli olması öngörülüyor.

ADANA °C, 32°C Parçalı bulutlu, öğleden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlarla geçeceği tahmin ediliyor. Özellikle öğle saatlerinden sonra yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ANTALYA °C, 31°C Parçalı ve az bulutlu, öğleden sonra yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olabilir.

HATAY °C, 30°C Parçalı bulutlu, öğleden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlarla geçeceği tahmin ediliyor. Özellikle öğle saatlerinden sonra yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

MERSİN °C, 32°C Parçalı ve az bulutlu, öğleden sonra yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olabilir.

havadurumu-6

İÇ ANADOLU BÖLGESİ

Yarın İç Anadolu Bölgesi'nde hava durumu, az bulutlu ve açık başlayacak, zamanla yer yer parçalı bulutlu hale gelecek. Özellikle Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Kayseri çevrelerinde yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların oluşabileceği öngörülüyor. Bu yağışların özellikle Kayseri'nin güney ve doğusu ile Sivas'ın güneybatısında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ANKARA °C, 32°C Parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor.

ÇANKIRI °C, 35°C Parçalı ve az bulutlu hava koşulları öngörülüyor.

ESKİŞEHİR °C, 29°C Parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor.

KONYA °C, 31°C Parçalı ve az bulutlu, yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların oluşabileceği tahmin ediliyor.

havadurumug

BATI KARADENİZ BÖLGESİ

Yarın Batı Karadeniz Bölgesi'nde hava durumu az bulutlu şeklinde seyir edecek.

BOLU 12°C, 30°C Az bulutlu hava koşulları öngörülüyor.

DÜZCE 20°C, 30°C Az bulutlu hava koşulları öngörülüyor.

KASTAMONU 12°C, 30°C Az bulutlu hava koşulları öngörülüyor.

ZONGULDAK 18°C, 26°C Az bulutlu hava koşulları öngörülüyor.

havadurumu-1

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ

Yarın Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nde hava durumu, parçalı ve yer yer az bulutlu olacak. Doğu Karadeniz bölgesi ile Ordu ve Tokat çevrelerinde yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların beklenildiği tahmin ediliyor.

AMASYA °C, 30°C Parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor.

SAMSUN °C, 30°C Parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor.

TOKAT °C, 30°C Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların oluşabileceği tahmin ediliyor.

TRABZON °C, 28°C Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların oluşabileceği tahmin ediliyor.

havadurumu-5

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Yarın Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava durumu, genel olarak az bulutlu ve açık olacak. Bölgenin batı kesimlerinde ise öğle saatlerinden sonra Malatya, Erzincan, Tunceli, Elazığ ve Bingöl çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların oluşabileceği tahmin ediliyor. Özellikle gece saatlerinden itibaren Elazığ çevresinde yerel olarak kuvvetli yağışlar bekleniyor.

ERZURUM °C, 30°C Parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor.

KARS °C, 30°C Parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor.

MALATYA °C, 33°C Az bulutlu ve açık bir başlangıcın ardından zamanla parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra ise yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların oluşabileceği öngörülüyor.

VAN °C, 29°C Parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor.

istanbul yağış

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Yarın Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde hava durumu, genel olarak az bulutlu ve açık şeklinde geçecek. Bölgenin batı kesimlerinde ise öğle saatlerinden sonra Gaziantep ve Kilis çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların oluşabileceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR °C, 37°C Az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.

GAZİANTEP °C, 31°C Az bulutlu ve açık bir başlangıcın ardından zamanla parçalı bulutlu bir hava oluşacak. Öğle saatlerinden sonra ise yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların beklendiği öngörülüyor.

SİİRT °C, 37°C Az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.

ŞANLIURFA °C, 35°C Az bulutlu ve açık bir başlangıcın ardından zamanla parçalı bulutlu bir hava oluşacak.

haber merkezi

Editör: Eray Erginbaş