2 hafta önce Magazin

Zafer Algöz, Özge Özberk, Bora Akkaş, Ecem Erkek, Sarp Akkaya, ve Çiçek Dilligil’i kadrosunda buluşturan “Takan Takana“a filminin çekimlerine başlayan Seda Bakan, Berfu Yenenler'in programına konuk oldu. Evliliğiyle ilgili anlattıkları herkesi güldürdü.

2 hafta önce Yaşam

Ankara'da sağanak ve dolu yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Dolu nedeniyle yollar beyaza büründü.

2 hafta önce Yaşam

Ümraniye’de seyir halinde olan İETT otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine caddede bulunan iş yerine çarptı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

2 hafta önce Spor

Fransa Birinci Futbol Ligi'nin 31. haftasında oynanan maçta Lille, deplasmanda Metz'i 2-1 mağlup etti.

2 hafta önce Magazin

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nur Sürer, Nejat İşler, Canan Ergüder, Levent Ülgen Ushan Çakır ve Emel Göksu gibi isimlerin paylaştığı Aile 13. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Nejat İşler diziyle ilgili konuştu.

2 hafta önce Dünya

Madonna konserinde Salma Hayek sürprizi yaşandı. Meksikalı Hollywood yıldızı 57 yaşındaki Salma Hayek, 'Pop Kraliçesi'nin 65 yaşındaki 'Celebration' (Kutlama) adlı dünya turnesi kapsamındaki konserinde sahne aldı.

2 hafta önce Magazin

Madd Entertainment tarafından yurt dışı satışları Nehir ismiyle yapılan Baraj dizisi İspanyol seyirciyle buluşuyor.

2 hafta önce Spor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Beşiktaş ile yapılan derbide sakatlanan milli futbolcu İsmail Yüksek'in ayak bileği bağında kopma tespit edildiğini duyurdu.

2 hafta önce Özel Haberler

Yırtık kotlara bile toplum zor alışmışken moda adı altında işin tadı bu kez iyice kaçtı. Ünlü bir marka, üzerinde çamur lekeleri olan kot pantolonları piyasaya sürdü.

2 hafta önce Yaşam

Minik müzisyenler, Bolu’nun 4 bir yanında konser verdi. Hatay'dan Bolu'ya gelen depremzede öğrenciler Gölcük Tabiat Parkı, Abant Gölü Milli Parkı ve şehir merkezinde keman konseri verdi.