Milletler Ligi’nin Antalya'da düzenlenen ilk haftasında Filenin Sultanları, Japonya ile karşılaştı. Dün akşam gerçekleşen mücadele 3-2 Japonya lehine sonuçlandı.

Vakıfbank forması giyen Zehra Güneş, Sultanlar Ligi'nde sezonu tamamlamasının ardından soluğu İtalya'da almış,  omzundan sakatlık yaşadığı bilinen milli voleybolcu fizik tedavi merkezinde sağlığına kavuşmak için bir süre orada kalmıştı. 

HEM SAHADA HEM DE ÖZEL HAYATLARINDA DOSTLAR!

İyileştiği düşünülen Güneş'in sakatlığı devam ettiği maça hiç girmedi. Ancak başarılı sporcu Melissa Vargas'la yeni selamlaşma ritüeli dikkat çekti. 

Uğur Dündar'dan olimpiyat kıyafetlerine tepki: 'Pijama Gibi!' Uğur Dündar'dan olimpiyat kıyafetlerine tepki: 'Pijama Gibi!'

6645079D526Aacdf86Ed83A9

İki sporcu maç ararsında kameralara yansıdı. Bu yıl 9. kez düzenlenen “70. Gillette Ödülleri”nde Yılın Sporcusu Ödülü'ne A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Opet'in sporcusu Melissa Vargas layık görülmüştü. VakıfBank’ın ve milli takımın en önemli isimlerinden Zehra Güneş de arkadaşının sevincine ortak olmuş onu bir an olsun yalnız bırakmamıştı. 

Muhabir: DEMET SAROVA