Erkek arkadaşını saçma sapan bir şakayla vurmakla suçlanan ABD'li kadının başı büyük belada. 20 yaşındaki Olivia Babin, 24 yaşındaki Daniel Ford-Coates'in ölümüyle ilgili olarak ihmalkar adam öldürme suçlamasıyla karşı karşıya bulunuyor.

Olayla ilgili evdeki kapı videosunda yeni görüntüler tespit edildi. Olivia, "Bunu yapamayacağımı mı sanıyorsun!" diye bağırarak silahı sevgilisinin alnına doğrultup tetiği çekti. Sonrasında büyük bir şok yaşayan genç kadın, "Hayır sen ölmedin. Lütfen ayağa kalk" diye bağırdı.

ALKOL VE UYUŞTURUCU ALMIŞ!

Sonrasında yaşananlar ise fena halde kafa karıştırdı. Babin'in silahı nehre attığı, kıyafetlerini değiştirdiği ve ardından 911'i aradığı iddia edildi. Savcılar onu, olayla ilgili polis memurlarına yanlış hikayeler anlatmakla suçladı. Ancak ortaya çıkan video görüntüleri, kadının böyle şeyler yapmadığını kanıtladı.

SON DAKİKA I İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı Abdullahiyan hayatını kaybetti! SON DAKİKA I İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı Abdullahiyan hayatını kaybetti!

Kadının cinayetten önce alkol ve uyuşturucu aldığı iddia edildi. Şüpheli, 100.000 dolar kefalet karşılığında Penobscot İlçe Hapishanesi'nde tutuluyor. 10 Haziran'da yeniden mahkemeye çıkacak.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ