Şu sıralar işinden çok sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Cem Yılmaz öte yandan uzun bir aranın ardından "CMXXIV" adını taşıyan tek kişilik stand up gösterisine devam ediyor. Zaman zaman gösteride kullandığı esprileriyle de tartışmaların içinde yer alan ünlü isim son gösterisinde sahneyi terk etmesi ile gündeme geldi.

Aa2Cemmmm..

Ünlü komedyenin 'Hoşgeldiniz CHP'liler' dedikten sonra sahneyi terk ettiği görüntüler sosyal medyada merak konusu oldu. Yılmaz'ın siyasi bir yorum yaptığı için izleyiciden tepki çektiği düşünülse de gerçek farklı çıktı.

Zehra Güneş önce mağlup etti, sonra paylaştı: 'Atatürk'ün kızları olarak...' Zehra Güneş önce mağlup etti, sonra paylaştı: 'Atatürk'ün kızları olarak...'

Aacemmmmmm...1

Gösteride bulunan bir izleyici yaptığı paylaşımla konuya açıklık getirdi ve 'O kadın ve adam taşkınlık yaptı. Kadın Cem Yılmaz'a sesini duyurmak için devamlı bağırıp çağırdı. Etraftakiler de rahatsız oldu. Cem bu iş şova döndü diye olay bitene kadar kulise geçti sonra da geri geldi.' ifadelerini kullandı. 

Muhabir: DEMET SAROVA