"Filenin Sultanları", Türkiye'nin ev sahipliğinde Antalya Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvanın ilk haftasına güçlü bir başlangıç yaptı. Filenin Sultanları, İtalya mücadelesini de kazanarak 3'te 3 yapma hedefine odaklanıyor. Bu önemli karşılaşma TRT Spor Yıldız'dan canlı yayınlanacak.

2023 FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde Türkiye - İtalya maçı ne zaman?

A Milli Kadın Voleybol Takımı İtalya'yla olan maçını 03 Haziran Cumartesi (yarın) oynayacak.

2023 FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde Türkiye - ABD maçı ne zaman?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Antalya'daki son maçını 4 Haziran Pazar günü saat 20.00'de ABD ile oynayacak.

2023 FIVB Voleybol Milletler Ligi hangi kanalda?

A Milli Kadın Voleybol Takımının karşılaşmaları TRT Spor Yıldız'dan canlı yayınlanacak.

2023 FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde Türkiye - İtalya maçı saat kaçta?

2023 FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde Türkiye - İtalya maçı saat 20.00'de yayınlanacak.

Antalya etabından sonra, milli takım Hong Kong'da 14-18 Haziran tarihlerinde ikinci haftada ve Bangkok'ta 28 Haziran-2 Temmuz tarihlerinde üçüncü haftada mücadele edecek.

Milletler Ligi'nde üç haftalık süreç sonunda, 16 takım arasından ilk 8 sırayı alan ekipler, finallerde mücadele etme hakkını elde edecek. 2023 FIVB Voleybol Milletler Ligi Finalleri, Arlington şehrinde 12-16 Temmuz tarihleri arasında ABD'nin ev sahipliğinde düzenlenecek.

Başantrenör Daniele Santarelli ile FIVB Milletler Ligi'ndeki ilk sınavını veren milli takım, ilk iki maçını da kazanarak puan cetvelinde zirvede yer alıyor. 2023 yılında önemli bir turnuvaya katılacak olan takım, gösterdiği performansla umut veriyor.

"Filenin Sultanları", üç ayaklı Milletler Ligi'nde her hafta dört maç yapacak.

Türkiye, 2018 yılından itibaren Voleybol Milletler Ligi adıyla düzenlenen organizasyonda ilk yıl ikincilik, 2019 ve 2022'de dördüncülük, 2021'de ise üçüncülük elde etti.

FİLENİN SULTANLARI

"Filenin Sultanları" terimi, Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı için kullanılan bir takma isimdir. Bu isim, milli takımın başarılı ve güçlü performanslarıyla voleybol sahnesindeki üstünlüğünü vurgulamak için kullanılmaktadır.

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, Türkiye'yi uluslararası arenada temsil eden milli takımdır. Takım, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen turnuvalara ve Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen uluslararası müsabakalara katılmaktadır.

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, başarılı bir geçmişe sahiptir. Takım, Avrupa Şampiyonası, Dünya Şampiyonası ve FIVB Milletler Ligi gibi prestijli turnuvalarda mücadele etmektedir. Filenin Sultanları, sıkça kullanılan bir takma isimdir ve takımın güçlü, disiplinli ve başarılı oyunculardan oluştuğunu ifade etmektedir.

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı'nın başarıları arasında Avrupa Şampiyonası'nda üçüncülük, Dünya Grand Prix'sinde ikincilik ve FIVB Milletler Ligi'nde de ilk sıralarda yer alması bulunmaktadır. Takım, yetenekli oyuncuları, deneyimli antrenörleri ve takım ruhuyla birlikte uluslararası arenada önemli başarılar elde etmeye devam etmektedir.

aa

Editör: Yunus Çağlar