Bodrum'da sıcaklar değil fiyatlar yakıyor: Kim milyonluk adisyon görmek ister? Bodrum'da sıcaklar değil fiyatlar yakıyor: Kim milyonluk adisyon görmek ister?

1 yılı aşkın bir süredir Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel evlilikle ilgili sorulara henüz böyle bir niyetleri olmadığı yönünde cevaplar verse de, evleneceklerine dair haberler sık sık magazin gündemini süslüyor. 

S 2249B9Ebbfc21222B2977969928E6Aab1649748B

'HER ŞEY YOLUNDA'

Her fırsatta yurt dışı tatiline giden çift, öte yandan spor etkinliklerinde de sık sık beraber boy gösteriyor. Hande Erçel ve Hakan Sabancı bu kez Erçel'in ablası Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım'ın evlilik yıl dönümü kutlamalarına birlikte katıldı. 

Hande Erçel'in kutlamaya Hakan Sabancı ile birlikte katılması evlilik iddialarını yeniden alevlendirse de günler sonra aşıkların yollarını ayırdığı gündeme gelmişti. Aramızda Kalsın kameraları Erçel'i kuaför çıkışı görüntüledi. Oyuncu; 'Hayatınızda majör bir değişiklik var mı?' sorusuna 'Yok hiçbir şey yok, her şey aynı. En son seninle ne konuştuysak aynı.' yanıtını verdi. 

Muhabir: SERKAN BAYAR