Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın paylaştığı ve iddialı kadrosuyla dikkat çeken Kızıl Goncalar her pazartesi NOW ekranında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Her hafta izleyicisini ekrana kilitleyen dizinin müdavimleri arasında Ekonomist Özgür Demirtaş da yer alıyor.

Özgür Demirtaş geçen haftalarda sosyal medya üzerinden diziyi yorumlamış, oyuncularla ilgili tek tek düşüncelerini belirtmişti. Dün akşamki bölümü izleyen Demirtaş yine diziyi ve Mert Yazıcıoğlu'nu övgü ve 'Son performansı yine harikaydı. Zamana uymak gerektiğini çok sağlam anlattı Cüneyd Efendi.' dedi.

Kizil Goncalar Haber Resim 8752Fee7 Fbf8 4541 9Fba 593D1C9D0Eea

Demirtaş, geçen haftalarda da Kızıl Goncalar dizisini övmeye doyamadı ve şu ifadeleri kullandı: Kızıl Goncalar bir Efsane... İzlemeyen kalmasın: Benim gibi çok sayıda Türk dizisi seyretmeyen biri söylüyor bunu. Aktörler ve Aktrisler muazzam... Her biri hakkında söyleyeceklerim var:

Kizil Goncalar Act Image 35770Df2 B6Cb 46F2 996A 26625D922286

Bodrum'da sıcaklar değil fiyatlar yakıyor: Kim milyonluk adisyon görmek ister? Bodrum'da sıcaklar değil fiyatlar yakıyor: Kim milyonluk adisyon görmek ister?

Mert Yazıcıoğlu: O Nasıl bir oyun gücüdür? Cüneyd Rolünü oynayan her rolü oynar bu Dünyada. Sadece söyleyeceği cümleleri bile ezberlemek büyük bir iş. Öyle bir MİSTİK hava veriyor ki kapılıyorsunuz. Sevgili Mert dünyada çok iyi yerlere gelecek. 

Kizil Goncalar Act Image B361Afa7 45C8 4972 A2D6 A36953Fa3F8A

Erkan Avcı: Sadi Hüdayi Efendiyi başka kim oynayabilirmiş? Resmen günlük hayatımda bazen konuşma tarzını taklit ettiğimi farkettim. Beni o kadar etkilemiş yani. Pragmatist bir tarikatçıyı muazzam canlandırıyor. Artık tam olarak takipçisiyim Erkan Avcı'nın. 

Kizil Goncalar Act Image 98A2Fcc1 F624 4Fff B62D 2Ab56E8D2F7C

Özgü Namal: Son derece güçlü bir karakter. Muazzam bir oyunculuk yeteneği. Yurt dışında olsa Monica Bellucci havasında Audrey Hepburn şeklinde ağırlanacak bir oyuncu. Özgü Namal hakkında bu dizi sonrası detaylı okudum. Gizemli kalmayı sevdiğini biliyorum. Ama umarım gelecekte de bizi oyunculuğundan mahrum etmez. 

Kizil Goncalar Act Image D20Bd8F1 Ccda 4Ca6 Ab7C 79B79A2F5Ec6

Özcan Deniz: Ben hayatımda kendisini Özcan Deniz kadar geliştiren bir aktör görmedim. Rolünü öyle bir sırtlıyor ki işte başrol diyorsunuz... Yani ben kendisini izlerken bir psikiyatr izlediğimi zannediyorum. Bu da sanırım büyük bir başarı. Sanatın her alanında var. Bir gün kendisi ile tanışabilmeyi dilerim. 

Kizil Goncalar Act Image A9Eee657 8A02 4464 9F1E Afd48E320A77

Mina Demirtaş: Mina ile bir Akrabalığımız yok :-) Ama küçük kardeşim olsun isterdim. Muazzam bir yetenek. Zeynep rolünü, zeki muhafazakar rolünü, çok ama çok iyi oynuyor. Hemen takibe aldım. 

Kizil Goncalar Act Image Ca671Dbe Ae90 4Cc7 Bccc 87Eb6Be86003

Esma Yılmaz: Esma da duygusal modern rolünde muazzam... Böyle genç yetenekleri izlemek çok büyük zevk. Kimseyi liste dışı bırakmak istemem: Mert Turak, Şerif Erol, Sitare Akbaş, Duygu Sarışın hepsi mükemmel oynuyor. Tüm yayın ve yapımcı ekibine Helal olsun. Bu diziyi bizimle buluşturduğu için yapımcı Faruk Turgut'a teşekkür ederim. 

Muhabir: DEMET SAROVA