Sosyal medya üzerinden yatığı paylaşımlarla adından söz ettiren Şahan Gökbakar, önceki günlerde; yeğenini belediyenin iştiraki olan bir şirkete yönetim kurulu başkanı olarak atadığını doğrulayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e tepki göstermiş Gökbakar, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i etiketleyerek, “Bu konuya müdahale etmelisiniz” demişti. Bozbey, gazeteci Gürkan Hacır'a yaptığı açıklamada yeğeninin "Kimseyi zan altında bırakmak istemem" diyerek "görevden azlini" istediğini söylemiş, baldızıyla ilgili ise bir açıklama yapmamıştı. 

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında flaş gelişme! Herkes tutuklandı Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında flaş gelişme! Herkes tutuklandı

'BİR DE UTANMADAN BAŞKAN SEÇİLDİ'

Marmara Belediyeler Birliği 2024 Yılı 1'nci Meclis Toplantısı'nda, Mustafa Bozbey'in Marmara Belediyeler Birliği Başkanı olarak seçilince, Ünlü isim yeniden tepki gösterdi ve sosyal medya üzerinden 'Yeğenini önce belediye şirketine başkan olarak atayan, sonra "tartışmalara mahal vermemek adina" vazgeçen ama BALDIZINI DAİRE BAŞKANI YAPAN VE HALA GÖREVDE OLAN BU "BEY AMCAYI" bir de utanmadan Marmara Belediyeler Birliği Başkanı seçmişler... Baldız hanım nasıl mutludur şimdi... Ablasını arayıp "Ablaaaaa, ay eniştem Marmara Başkanı olmuuuuşş kııızzzz" diyordur.' ifadelerini kullandı. 

Muhabir: SERKAN BAYAR