1 hafta önce Teknoloji

Alman biyoteknoloji firması BioNTech, Kovid-19 aşısına talebin düşmesi nedeniyle ilk çeyrekte 315,1 milyon avro zarar etti.

1 hafta önce Yaşam

Malta bayraklı "Marella Discovery" adlı kruvaziyer, Akdeniz turu kapsamında Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi.

1 hafta önce Dünya

Son Dakika | İsrailli yetkililer, Hamas'ın Pazartesi günü Mısır ve Katar'la kabul ettiğini iddia ettiği ateşkes anlaşmasının onaylanmadığını ve bunun Hamas'ın "aldatmacası" olabileceğini ifade etti.

1 hafta önce Ekonomi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,10 değer kaybederek 10.267,09 puandan tamamladı.

1 hafta önce Teknoloji

Telefon numarası taşıma sayısı, mobil hatlarda 180,5 milyon, sabit hatlarda 2,6 milyon olmak üzere 183,1 milyonu buldu. Böylece taşınan numara sayısı, 85 milyon 372 bin olan ülke nüfusunun 2 katının üstüne çıktı.

1 hafta önce Teknoloji

Kayseri'de Erciyes Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren bir şirket, ağız ve diş sağlığı için kullanılan "Ağız duşu" üretti.

1 hafta önce Yaşam

Adana'da sevgilisini geldiği otelde döven E.T., olaya müdahale eden polis memuruna vurdu. Şahsın polise tokat atma anları kameraya saniye saniye yansıdı. Ardından gözaltına alınan E.T. serbest bırakıldı.

1 hafta önce Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu ve öğretmen atamalarının yarın açıklanacağını söyledi.

1 hafta önce Magazin

Magazin haberleri | Dünyaca ünlü F1 pilotu Lewis Hamilton, güzel ünlü model Kendall Jenner'a Miami GP öncesi pistte tur attı. Lewis Hamilton, adeta Kendall Jenner'ın aklını aldı. O görüntüler ise kameraya böyle yansıdı..

1 hafta önce Ekonomi

Sigara tiryakilerine kötü bir haber geldi. Son yaşanan gelişmeyle birlikte bir sigara grubuna daha zam geldi. Son zamlarla birlikte En pahalı sigara 70 TL, en düşük sigaranın fiyatı ise 58 TL oldu.