Bodrum'da sıcaklar değil fiyatlar yakıyor: Kim milyonluk adisyon görmek ister? Bodrum'da sıcaklar değil fiyatlar yakıyor: Kim milyonluk adisyon görmek ister?

Bu yıl 9. kez düzenlenen “70. Gillette Yılın Sporcusu” ödül töreni önceki akşam gerçekleşti. Yılın Sporcusu Ödülü’nü Yılın Sporcusu Ödülü'ne A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Opet'in sporcusu Melissa Vargas layık görüldü.

S 7F6426C470D8C33B643Aa7Cff83Dd11648A820F8

Ödülünü Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'ın elinden alan Melissa Vargas'a törende voleybolcu arkadaşları da eşlik etti. VakıfBank’ın ve milli takımın en önemli isimlerinden Zehra Güneş de gecede boy gösteren isimler arasında yerini aldı.

Ekran Resmi 2024 05 09 12.35.17

'LİNÇLENEN BİR İNSANIM' DEMİŞTİ!

Geçen hafta katıldığı bir etkinlikte linçlendiğine yönelik açıklamalarıyla dikkat çeken ve ‘Eleştiriye çok açık bir insanım. Ama beni tanıyan insanlar tarafından yapılan eleştirileri ciddiye alıyorum." diyen voleybolcu; "Çünkü beni tanımayan bir insan o an ne yaşadığımı neden böyle bir tutum sergilediğimi bilemez. Linçlenen bir insanım, evet! Bir insan olarak bence çok acımasız bir şey! Çünkü ışıkların altında olan biziz, sahnede olan biziz. En iyimizi göstermeye çalışan biziz. Karanlıktayken yorum yapmak çok kolay. Çok acımasız geliyor. İnsanlar biraz kendilerini bizim yerimize koyup yorum yapmaya çalışsalar bence hiçbir şey yazamazlar." ifadelerini kullanan Güneş, Vargas'ın sevincini paylaştı. Sosyal meyda hesabından karelerle arkadaşının başarısını kutladı. 

Ebraaa

EBRAR KARAKURT'U DA KUTLAMIŞTI

Önceki günlerde de, Rusya Ligi'nde Dinamo-Ak Bars forması giyen Ebrar Karakurt Rusya Ligi'nde sezonun en iyi pasör çaprazı seçilmiş, Zehra Güneş  de mili takımdan arkadaşı olan Karakurt'la ilgili haberi paylaşıp Ebrar Karakurt'u etiketleyerek 'As always' notunu düşmüştü. 

Muhabir: DEMET SAROVA