Bodrum'da sıcaklar değil fiyatlar yakıyor: Kim milyonluk adisyon görmek ister? Bodrum'da sıcaklar değil fiyatlar yakıyor: Kim milyonluk adisyon görmek ister?

Oyuncu Burcu Kıratlı ile şarkıcı Sinan Akçıl 2019'da boşanmalarının ardından geçen 2021 Şubat ayında tekrar nikah masasına oturmuştu. Ancak çift 2022 Mayıs ayından yeniden boşanmıştı.

Adliye çıkışı görüntülenen Akçıl; "Zaten 5 aydır ayrıydık. Herkes için hayırlısı olsun. Yine bu kapıdan çıkmıştık. Olabilir böyle şeyler, ayrılık her zaman gerçekleşebilir. Çok söylenecek bir şey yok. Zaten 5 aydır ayrıydık. Evli gibi değildik." demişti.

1637749582502 125034

Ceyda Düvenci'nin programına konuk olan Burcu Kıratlı eski eşiyle ilgili konuştu. "İki sanatçının birlikte olması çok tehlikeli!" diyen Kıratlı; "Bizim barışmamız Sinan'ın anlattığı kadar kolay olmadı. Karşımdakini çok zorlarım. İlişkilerde çok zorumdur. Beni idare edebilmek çok zordur.
Birbirimizin yüzüne bakamayacağımız bir durum yoktu. Dayak, şiddet, aldatma, psikolojik şiddet, bu kadar büyük şeyler olmadığı için barışabildik." ifadelerini kullandı. 

Kıratlı ayrıca; "2 sanatçının birlikte olması çok tehlikeli. Birbirlerini çok iyi beslemeleri çok nadirdir. Ben Sinan için çok büyük bir ilham kaynağıydım, bende delilik, aşk, eğlence, kavga, drama queen'lik var. Ama ben oyuncu olarak beslenememeye başladım ve ilişkime çok yansıttım bu durumu. Onu yemeye başladım. O üretebiliyor, ben üretemiyorum! Bu da benim için ilişki bitmesi için en büyük sebep. Sinan'ın popçu olması, bizim magazin önünde olması, o popçu olduğu için ona yaradı. Ama ben oyuncu olduğum için, benim işim bir karaktere inandırmak. Seyirci bunu ayırdebilecek zekada ama, yine de onun ayarını bulmak lazımdı. Ben o dengeleri kaçırdım..." dedi.

Muhabir: HANDE DURMAZ