9. Yargı Paketi'nde son dakika: 4-4 ceza indirimi, genel af var mı? Son durum belli oldu 9. Yargı Paketi'nde son dakika: 4-4 ceza indirimi, genel af var mı? Son durum belli oldu

Siyaset, devlet ve mafya üçgenini ortaya çıkaran Susurluk kazasının aktörlerinden Abdullah Çatlı kardeşinin açıklamalarıyla yeniden gündeme geldi. 

App...

İçerisinde Abdullah Çatlı'nın da yer aldığı bir araç 1996 yılında Balıkesir'in Susurluk ilçesinde kaza yapmış ve yakın siyasi tarihin en büyük skandallarından biri ortaya çıkmıştı. Interpol tarafından kırmızı bültenle her yerde aranan Çatlı, Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Kocadağ ve Gonca Us olay yerinde hayatını kaybetmiş, dönemin Doğru Yol Partisi Şanlıurfa Milletvekili Sedat Bucak ise yaralanmıştı.

Apbb....

Geçen yıl ise 1993'te yayınlanan bir polis uygulaması görüntüsünde polis çevirmesine giren kişinin Abdullah Çatlı'yla olan benzerliği o dönem gündem olmuş, araç içindeki kişinin o olup olmadığı günlerce sosyal medyada konuşulmuştu. Çatlı'nın kardeşi Zeki Çatlı yaptığı paylaşımla, görüntülerdeki kişinin abisi olduğunu teyit etti.

App222

Zeki Çatlı konuyla ilgili; Evet. Bu görüntüdeki ağabeyim Abdullah Çatlı. Böyle çok uygulamalardan geçti. Hem de profesyonelce. Çünkü vatan için savaşmak amaçlı eğitim almıştı. Ha yakalansa ne olurdu? Az sonra yine yoluna devam ederdi.' ifadelerini kullandı. 

Muhabir: SERKAN BAYAR