26 Nisan'da vizyona giren sıra dışı bir hikayeye sahip 'Cadı' filmiyle adından söz ettiren Furkan Andıç, yaklaşık 4 yıl önce meslektaşı Aybüke Pusat ile aşk yaşamaya başlamış, ilişkilerini gözlerden uzak yaşayan çiftin geçen haftalarda kıskançlık sebebiyle yollarını ayırdıkları gündeme gelmişti. 

Bir ödül töreninde kameralara yansıyan Andıç, söz konusu iddialarla ilgili soruya 'Hiçbir zaman özel hayatımla ilgili konuşmadım.' yanıtını vererek iddiları ne yalanladı ne de doğruladı. 

S 88A1B2D8E4D3B1B1976F61679873C4Dcb72719E7

Rapçi Çakal kaza yaptı: Onu kameraya almak isteyen kadın tekrar aracına çarptı! Rapçi Çakal kaza yaptı: Onu kameraya almak isteyen kadın tekrar aracına çarptı!

ANLATTIKLARI HERKESİ ETKİLEMİŞTİ

Çiftin birlikte sarmaş dolaş olduğu görüntüler sosyal medyaya yansıyınca ilişkinin devam ettiği ortaya çıktı. Furkan Andıç, geçen haftalarda YouTube programı Katarsis'e konuk olmuş, geçmiş aşklarıyla ilgili itirafıyla dikkat çekmişti. Aşık olduğu zaman karşısındaki kişinin "yüzüne kovayla sevgi boşalttığını" söyleyen Andıç 18-19 yaşlarında yaşadığı ihanet hikayesiyle sevenlerini üzdü. Oyuncu; "Ben mağdur olan taraftım" diyerek sevgilisinin kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını itiraf eden Furkan Andıç, "bu olayı öğrendiğimde sanki o insanlar, ki bunlar sevdiğim insanlardı, benim için içimde ölmeleri de değil hiç var olmamışçasına yok oldular." ifadelerini kullandı. 

Muhabir: DEMET SAROVA