Memphis Depay-Inter görüşmesi patladı! Memphis Depay-Inter görüşmesi patladı!

Süper Kupa maçına az bir zaman kala Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basının karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Koç, "Bütün garip olayların tek bir kulübün başına gelmesi ve olayların sıradanlaştırılması, Fenerbahçe'yi isyan noktasına getirmiştir. Bu isyanımızın ilk adımını bugün istemeyerek, değerli şehrimiz Şanlıurfa'da atmak zorundayız." dedi.


Sözlerini sürdüren Ali Koç, "Bugünkü isyanımız, tepkimiz ve Süper Kupa'daki duruşumuz; sadece maçın tarihiyle, son deplasmanda yaşadıklarımızla alakalı değildir. Olağanüstü Genel Kurul'da yaşadıklarımızı anlattık." şeklinde konuştu.

"Galatasaray da tur atlasaydı bugün bu maç oynanacak mıydı?" diyen Koç, 2011 Süper Kupa'sı için deBeşiktaş'la konuştuklarını belirterek, "2011 Süper Kupa'nın Şanlıurfa'da oynanmasını önereceğiz." dedi.

ADAYLIK AÇIKLAMASI

Koç, Fenerbahçe başkanlığına yeniden aday olup olmayacağıyla ilgili konuda ise "Adaylığımı bayramdan sonra gözden geçireceğiz." dedi.

"ALIN KUPA SİZİN OLSUN"

A Spor'a Galatasaray yanlısı yayın yaptığı gerekçesiyle tepki gösteren Koç, "Yayıncı kuruluşun neler yapmak istediğinin de farkındayım. Kendi menfaat ve çıkarları çerçevesinde Fenerbahçe'nin neden bu kararları aldığını dürüst şekilde anlatacağına, Fenerbahçe camiasını ayrıştıracak şekilde program yapıyor. Türkiye Kupası sizin olsun. Bizim için sizin krediniz bitmiştir, bundan sonrasını zaman gösterecektir!" şeklinde konuştu.

Editör: Elif Kızılçay