Heyelan sebebiyle ölü sayısı 500'e çıkabilir Heyelan sebebiyle ölü sayısı 500'e çıkabilir

Zengin babasına güvenen terbiyesiz bir çocuk, restoran personelini sarhoş halde taciz etme iddiasının ardından babasının teknesinde tutuklandı. Florida Emniyet güçleri, olayın videosunu da yayınladı. Polis, Luis Barrios'a, kanala doğru hızla ilerleyen tekneyi hareket ettirmeyi durdurmasını söyledi.

Bir memur, "Orada kal! Eğer durmazsan çok daha ağır suçlamalarla karşı karşıya kalacaksın" dedi. Şımarık çocuk ise "Babamla konuş. Seni tanıyorum. Beni daha önce de tutuklamıştın" karşılığını verdi.

AYRICALIKLI BİR ÇOCUK!

Memura çok ağır küfürler eden Barrios, sonrasında yüzüne tükürdü. Polisler, "Suçlamalarına bir yenisi eklendi. Kolluk kuvvetlerine yönelik tehdit oluşturdunuz" şeklinde konuştu. Tekne kenara gelirken terbiyesiz genç kelepçelendi.

Olay yerinden uzaklaşan memurlar kendi aralarında, "Son iki aydır başımıza bela oldu. O ayrıcalıklı bir çocuk. Ayrıcalıklı bir aileden geliyor" şeklinde konuştu. Gencin babasının ismi açıklanmadı. Komşular ise babasının son derece saygıdeğer ve çalışkan biri olduğunu söylerken oğlunu 'Şımarık bir velet' şeklinde nitelendirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ