ABD'de polis, Wisconsin'deki bir apartmanda silah sesleri duyulduğunu ve aralarında bir gencin de bulunduğu en az 10 kişinin yaralandığını belirtti. Yetkililer, olay yerine yerine gittiğinde herkes apartmandan kaçmaya çalışıyordu.

İlk olarak kendisini dışarı atmaya çalışan ve çok sayıda kurşun yarası bulunan bir genç tespit edildi. Polislere binada daha fazla kurbanın olabileceği konusunda bilgi verildi. Memurlar neyle karşılaşabileceklerinden habersiz çatıya ulaşmak için  12 kat merdiven çıktı.

BAZILARI BİZZAT GİTTİ

Sonrasında yaralılara ulaştılar. Kimsenin ölmemesi ise adeta bir mucizeydi. Yetkililer, kurbanların yaşlarının 14 ila 23 arasında değiştiğini söyledi. Durumları daha ciddi olan 5 kişi hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan bazıları bizzat hastaneye gitti.

Ayılar arabada mahsur kaldı: Otomobili paramparça ettiler! Ayılar arabada mahsur kaldı: Otomobili paramparça ettiler!

Polis, hiçbirinin hayati tehlikesinin bulunmadığını belirtti. Memurlar henüz herhangi bir tutuklama yapmadı. Yetkililer ayrıca saldırganla ilgili bir açıklama da yayınlamadı. Dedektifler hala mağdurlar ve tanıklarla konuşuyor. Dijital deliller de inceleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ