Assassin’s Creed serisinin son halkası olan Assassin’s Creed Shadows, Ubisoft tarafından merakla beklenen bir duyuru ile gündeme geldi. Yeni oyun, Japonya'da geçecek ve 15 Mayıs'ta yayınlanacak fragmanıyla oyunculara ilk resmi bakışı sunacak. Assassin’s Creed Shadows'un çıkış tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama bulunmamakla birlikte, fragmanın yayınlandığı gün bu bilginin de paylaşılması bekleniyor. Oyun, 2023 yıl sonlarına doğru PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ve Xbox Series S platformlarında yerini alacak. Dedikodulara göre ise oyunun Kasım ayında piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Assassin’s Creed Shadows, serinin önceki oyunları gibi açık dünya RPG temeline sahip olacak. Ubisoft, Assassin's Creed: Origins ile başlayan bu yapıyı daha da geliştirerek oyunculara yeni bir deneyim sunmayı hedefliyor. Oyunun Japonya'da geçmesi, samuraylar ve ninja mitolojisi ile zenginleştirilmiş bir hikaye sunması bekleniyor.

Pera Palace Hotel'deki "Atatürk Müze Odası" yeniden ziyarete açılacak Pera Palace Hotel'deki "Atatürk Müze Odası" yeniden ziyarete açılacak

Assassin’s Creed Shadows, Ubisoft'un yenilikçi yaklaşımlarını ve oyun dünyasındaki tecrübesini bir araya getirerek geliştirdiği bir başka büyük proje olarak dikkat çekiyor. Oyuncular, 15 Mayıs'taki fragman yayını ile oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olacak ve Assassin’s Creed evreninde yeni bir maceraya adım atmaya hazırlanacaklar.

Kaynak: HABER MERKEZİ