Richard Gadd'ın tek kişilik oyunundan ve gerçek hayat hikayesinden senaryolaştırdığı ve başrolünü üstlendiği, başarısız komedyen Donny Dunn’ın, kendisini amansızca takip etmeye başlayınca araları bozulan Martha isimli bir kadınla olan tuhaf ilişkisine odalanan ve gerçek hikayeye dayanan Netflix'in yeni mini dizisi Baby Reindeer 11 Nisan'da izleyiciyle buluşmasının ardından tüm dünyada büyük ilgi gördü. 

Baby Reindeer Netflix Series Review Mod

'BENİ YALNIZ BIRAK LÜTFEN'

Dizinin gerçek Martha'sı Fiona Harvey ise geçen hafta Piers Morgan’a konuk oldu. Diziyle gündeme gelen Harvey, komedyen Richard Gadd'ı gizlice takip ettiğini reddederek, dizi nedeniyle Netflix'i mahkemeye vereceğini söyledi. Fiona Harvey, eğer programı izliyorsa Richard Gadd'a bir mesajı olup olmadığı sorulduğunda, "Beni yalnız bırak lütfen. Bir hayat bul, düzgün bir iş bul. Yaptığın şeyden dolayı dehşete düştüm." ifadelerini kullanmıştı. 

2015 yılında kaybolmuştu: Köpek 9 yıl sonra bulundu 2015 yılında kaybolmuştu: Köpek 9 yıl sonra bulundu

84660071 13400057 The Woman 48 Y Xwap.png

İDDİALARI REDDETMİŞTİ

Fiona Harvey, geçtiğimiz günlerde ­katıldığı Piers Morgan’ın programından 250 sterlinlik (Yaklaşık 10 bin TL) bir ödeme aldığını söyledi. YouTube'da yayınlanan 'Uncensored' programına konuk olan Harvey, komedyen Richard Gadd'ın kendi hayat hikayesinden yola çıkarak yazdığı ve başrolünü üstlendiği dizide iddiaların tümünü reddetmişti.

84660073 13400057 The Clip Of Th Qwdl.png

'BENİ KULLANDI'

Daily Record ile bir röportajda Morgan'ın kendisini 'kullandığını' söyleyen Harvey, "Bana 250 sterlin teklif ettiler ve ben de herkese ödedikleri paranın bu olup olmadığını sordum, eğer öyleyse, bu yöndeki belgeleri görmek istedim ancak belgeler henüz elime ulaşmadı. Röportaj için bir sözleşme imzalamadım ve 250 sterlinlik önemsiz bir paradan çok daha fazlasını isteyeceğim." dedi.

Muhabir: DEMET SAROVA