Ayılar arabada mahsur kaldı: Otomobili paramparça ettiler! Ayılar arabada mahsur kaldı: Otomobili paramparça ettiler!

Eurovision yarışmasına İsviçre'yi temsil ederek katılan şarkıcı Nemo, Eurovision'da birinci olarak ülkesine birincilik kazandırmıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, giyim ve yaşam tarzıyla ilgili sözleri sonrası gündeme oturan şarkıcı Nemo, Türkiye'deki hayranlarına mesaj yolladı Nemo, Türkiye hakkında bakın neler söyledi?

Eurovision finalinde, İsviçre’yi "The Code" adlı şarkısıyla temsil eden şarkıcı Nemo ülkesine birinciliği getirdi.

DEVLET BAHÇELİ NE SÖYLEMİŞTİ?

"Marjinalliğin dozajı korkunç düzeylerdedir. Batı'nın çürüyen toplum ve kültür yapısı adeta sahne almıştır. Birinci olan İsviçreli erkek sanatçının tüylü ceket, bol makyaj ve pembe saten etekle yarışmada boy göstermesi utanç verici bir yozlaşmanın teyidinden başka bir şey de değildir. Eğer bunun adına 'çağdaşlık' deniyorsa, biz de diyoruz ki; batsın böyle bir çağdaşlık anlayışı. Eğer bunun adına 'modernlik' deniyorsa, üstüne basa basa biz de söylüyoruz ki; olmaz olsun böylesi bir modernlik anlatım ve algısı."


NEMO'DAN TÜRKİYE'YE MESAJ

"Merhaba, ben Nemo. Türkiye’deki arkadaşlarıma ve hayranlarıma sevgilerimi gönderiyorum. Umarım yakında birbirimizi görür, hasret giderir ve birlikte müziğin tadını çıkarırız."

Muhabir: HANDE DURMAZ