Show TV’nin cuma akşamları ekrana gelen iddialı dizisi Kızılcık Şerbeti’nin Ömer’i Barış Kılıç, Ocak ayında Miami’de Türk Drama Gala gecesinde onur konuğu olarak katılmıştı.

Snapinsta.app 421746862 1581896552630030 2008516064512156539 N 1080

Türk dizilerinin Latin ülkelerine satışının 10. yılı nedeniyle gecenin ardından Barış Kılıç Hilton Miami Dowmtown’da gerçeleşen Content Americas Fuarı’nda konuşmacı olarak da yer almış, oyuncuya  “Kızılcık Şerbeti” dizisinin yurt dışı dağıtımcısı İzzet Pinto’nun patronu olduğu Global Agency tarafından da çok özel bir sürpriz yapılmıştı. Şirket üzerinde “Miami’ye hoş geldin Barış Kılıç” yazılı bir pankartı taşıyan özel bir uçak kaldırdı. Uçak gün boyu Miami sahilinde tur atmıştı. 

Şefler kahkahalara boğuldu: MasterChef Türkiye'de 13. yarışmacı belli oldu Şefler kahkahalara boğuldu: MasterChef Türkiye'de 13. yarışmacı belli oldu

Seddd

Başarı Ödülü alan Kılıç İspanyolca 'Buenos Noches' diyerek başladığı konuşmasına ingilizce devam ederek; “Ödül aldığım için çok teşekkür ederim. Benim için çok kıymetli. Amerika’da eğitim aldığım sırada Latin Amerikalı çok arkadaşım vardı. Yıllar içinde kontağımız kesilmişti. Türk dizilerinin Latin Amerika’da yayınlanması ile beni tekrar buldular. Bu beni çok mutlu etti. Böyle güzel projeler içinde bulunduğum için gururluyum. Çok teşekkürler.” ifadelerini kullanmıştı. 

B A R I Ş K I L I C 1

Ünlü isim son olarak bir YouTube programına katıldı ve şaşırtan açıklamalarda bulundu. Çocukluk yıllarından bahseden Barış Kılıç, o yıllarda kekeme olduğunu itiraf etti. Kılıç; "Malatya'da köyde ineklerle, eşeklerle iç içe büyüdüm. İlkokulda utangaç ve çekingen bir çocuktum." dedi. Kılıç, liseye geçtikten sonra spor ve takdir görmeyle kendisine olan güveninin arttığını ve böylelikle kekemeliğinin de geride kaldığı söyledi. 

Muhabir: Hande Durmaz