Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yaşanan akıllara durgunluk veren bir olay, Lefkoşa Kaza Mahkemesi'nin açıklamasıyla gün yüzüne çıktı. Marmara Bölgesi’nde gerçekleşen olayda, N.Y. isimli bir kadın, saat 15.00 sularında bornoz kuşağıyla 9 yaşındaki oğlunu öldürmeye teşebbüs etti. Kıbrıs Gazetesi'nin haberine göre, olay sonrasında anne N.Y. gözaltına alındı ve küçük çocuk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kek kalıbından tek seferde çıkarmanın püf noktaları! Kek kalıbından tek seferde çıkarmanın püf noktaları!

KKTC'de korkunç olay: Anne, 9 yaşındaki oğlunu bornoz kuşağıyla öldürmeye çalıştı - Resim: 2

Polis tarafından yapılan açıklamada, şüphelinin emniyetteki ifadesinde, Girne'de kaldığı bir otelde oğlunu öldürmeyi planladığını ve bu nedenle bornoz kuşağını yanına aldığını söylediği belirtildi. N.Y., psikolojisinin bozulduğunu ve bu yüzden oğlunu öldürmeye kalkıştığını ifadesinde dile getirdi.

KKTC'de korkunç olay: Anne, 9 yaşındaki oğlunu bornoz kuşağıyla öldürmeye çalıştı - Resim: 4

Mahkemeye çıkarılan şüpheli N.Y.'nin, soruşturmanın devamı süresince üç gün boyunca tutuklu kalmasına karar verildi. Ayrıca, olayın aydınlatılması için ailesi ve komşularının ifadelerinin alınmasına hükmedildi. Bu dehşet verici olay, toplumda büyük bir şok ve üzüntü yarattı. Olayla ilgili soruşturma derinlemesine sürdürülürken, küçük çocuğun sağlık durumu yakından izleniyor. Annenin psikolojik durumu ve olayın arka planı ise detaylı bir şekilde araştırılıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ