Yönetmen George Miller, Mad Max serisiyle yarattığı ikonik distopik dünyaya geri döndü. Furiosa'nın gençliğini konu alan "Furiosa: Bir Mad Max Destanı" (Furiosa: A Mad Max Saga), dünya prömiyerini 77.




 

‘Çakallarla Dans 7’ filminin çekimleri tamamlandı: Ne zaman vizyona giriyor? ‘Çakallarla Dans 7’ filminin çekimleri tamamlandı: Ne zaman vizyona giriyor?

Cannes Film Festivali'nde yaptı. Festivalin en merak edilen filmlerinden biri olan yapım, sekiz dakika boyunca ayakta alkışlandı.

2024-05-15T000000Z_403468214_MT1NURPHO000Z964O3_RTRMADP_3_FILMFESTIVAL-CANNES

168 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilen film, izleyicilerden büyük beğeni topladı ve yönetmeni tebrik edildi. Fransa'da düzenlenen prömiyere filmin başrol oyuncuları ve yönetmen George Miller katıldı.

Cannes'da 'Furiosa: Bir Mad Max Destanı' rüzgarı: 8 dakika ayakta alkışlandı - Resim: 4

Warner Bros Hindistan, film jeneriği sırasında seyircilerin alkış ve tezahüratlarıyla dolup taştığına dair bir video paylaştı. Mad Max: Fury Road'dan dokuz yıl sonrasında ve orijinal Mad Max filminden 45 yıl sonra geçen film, Tom Hardy ve Charlize Theron'un başrollerini paylaştığı son filmi "Mad Max: Fury Road"un öncesini anlatıyor.

Cannes'da 'Furiosa: Bir Mad Max Destanı' rüzgarı: 8 dakika ayakta alkışlandı - Resim: 6

Altı Oscar ödülü kazanan "Mad Max: Fury Road"un öncesini anlatan "Furiosa: Bir Mad Max Destanı", Türkiye'de 24 Mayıs'ta vizyona girecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ