Ünlü komedyen Cem Yılmaz, son dönemde sağlık sorunları ile gündeme gelmişti. Daha önce gözünden dolayı sorun yaşadığını söyleyen Yılmaz son gösterisinde problemini detaylandırdı. 

“Retina ayrılmış yerinden arkada. Bu gözüm yüzde elli görmüyor benim" diyen komedyen elbette şaka yapmadan da duramadı. Cem Yılmaz, "Meslek abi. Ben işte bu mesleğe gözlerimi verdim. Zeki Müren nasıl kalbini verdi sizlere ben de gözümü verdim yani. Tek harfle yırttım..." diyerek herkesi güldürdü. 

G L Evt L3 W A A Ae Gr0

Sena İris sevenlerine Bu Şehir’den sesleniyor Sena İris sevenlerine Bu Şehir’den sesleniyor

GERÇEK ORTAYA ÇIKMIŞTI

Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi Serenay Sarıkaya geçen aylarda Hunter Schafer da Marni elbisesiyle gündem olmuş. Özellikle silikonları üzerine sayısız yorum yapılan ünlü isimin göğüsleri arasındaki mesafe sosyal medyada espri malzemesi yapılmıştı. 

Bununla birlikte Cem Yılmaz X hesabından Marty Feldman'ın bir karesini paylaştı, bu paylaşım ünle isme gönderme olarak yorumlanmış ve tepkilere neden olmuştu. Ancak gerçek ortaya çıkmış gösterisinde konuşan Cem Yılmaz, göz muayenesine gittiğini, kontrollerde sağ gözünün yüzde 50 oranında görmediğini açıkladı. Lazerle gözüne işlem uygulandığını belirten ünlü isim paylaşımı o nedenle yaptığını söylemişti. 

Kaynak: DEMET SAROVA