İzmir'de şok edici bir olay yaşandı. Kayıp olarak aranan bir erkek şahsın, yanında bulunan bir çoban tarafından öldürüldüğü gerçeği gün yüzüne çıktı. Bu korkunç olayda, maktulün kesilmiş başının ise yakındaki köpekler tarafından bulunduğu öğrenildi.

Olay, geçtiğimiz salı günü Bornova ilçesinde meydana geldi. C.S. isimli kişinin bir süredir haber alamayan yakınları, durumu polise ihbar etti. İhbarın ardından polis ekipleri çalışma başlattı ve terk edilmiş bir motosikletin üzerinden yaptıkları incelemeler sonucunda daha fazla araştırma yapmaya karar verdiler. İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, motosiklet tamircisi C.S.'nin cesedini bir arazide buldu. Ölümünün üzerinden günler geçmiş olan erkek şahsın başının kesildiği tespit edildi. Atıl durumda bulunan motosiklet ve çevresinde yapılan ayrıntılı araştırmalar sonucunda, şüpheli olarak görülen çobanlık yaptığı belirlenen M.A. polis tarafından gözaltına alındı.

EŞCİNSEL İLİŞKİYİ İTİRAF ETTİ

Şüpheli M.A., Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü ve burada yapılan sorgusunda, birlikte olduğu C.S.'yi öldürdüğünü ve başını kestiğini itiraf ettiği iddia ediliyor. Öte yandan, C.S.'nin kesik başının çevredeki köpekler tarafından bulunduğu öğrenildi. Soruşturma işlemleri tamamlandıktan sonra M.A. adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

iha
Editör: Funda Işık