İngiltere'de Tottenham forması giyen 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Kulusevski'ye, "Galatasaray'la adın anılıyor. Sana bir teklif yaptılar mı?" sorusu soruldu. İsveçli yıldız, "Yorum yok" diyerek iddiaları daha da alevlendirdi! Sezon başında Juventus'tan transfer edilen 1.86 boyundaki futbolcu, 36 Premier Lig sınavında 8 gol ve 3 asistle mücadele etti.

Cemevinde çıkan yangın panik yarattı Cemevinde çıkan yangın panik yarattı

Kulüpte mutsuz olduğu konuşulan oyuncunun 30 Haziran 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Galatasaray'ın kiralık formülünü devreye sokabileceği belirtildi.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK

Kulüpler arasındaki resmi temaslar henüz başlamadı. Ancak Tottenham Kulübü, Kulusevski için 30 milyon euro ödemişti. Bu sebeple Galatasaray'ın oyuncuyu bonservisiyle birlikte alması beklenmiyor. Sarı-Kırmızılılar'ın satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacağı belirtildi.

Taraflar arasındaki konuşmaların ardından bu opsiyonun ne kadar olacağı netleşecek. İsveç Milli Takımı'yla 39 karşılaşmaya çıkan yıldız, ülkesi adına 3 gol kaydetti. Tottenham'ın onun yerine bir kanat oyuncuyu baktığı konuşuluyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ