Oyuncu Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı günlerce konuşulmuş, İnci Taneleri dizisinin yayın tarihi büyük bir merak konusu olmuştu. Dizi, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in olduğu, başrollerini Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin paylaştığı bir yapıma dönüşmüştü.



25 Ocak Perşembe günü saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak olan İnci Taneleri dizisinin ikinci fragmanı, büyük bir yankı uyandırmıştı.


Fragmanda Dilber karakterini oynayan Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı ön plana çıkmış, yeni tanıtımda "Herkes yer içer, hesabı Dilber öder…" ifadesi dikkat çekmişti.


Yılmaz Erdoğan'ı kaleme aldığı dizinin ikinci tanıtımında Hazar Ergüçlü'nün dansı ve Sincanlı Erkal’ın ‘Gemileri Yakarım’ şarkısı milyonlara ulaşmıştı.


Sincanlı Erkal, Dilber karakterini anlatan şarkısıyla büyük ilgi görmüş ve şarkının popülerliği artmıştıDiziyle özdeşleşen Dilber karakterinin dansı ve giydiği kıyafet, büyük ilgi görmüş; dans olay yaratmıştı.


Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin dansı ve elbisesi, iş kapısına dönüşmüş; Ankara'daki pavyon dans kurslarına olan talebi artırmıştı. Şimdi ise Hazar Ergüçlü'nün dans ettiği elbise, yoğun talep üzerine 589 TL fiyatla satışa sunularak büyük ilgi gördü.

Kaynak: haber merkezi