Altın Portakal Film Festivali hazırlıkları başladı: Ferzan Özpetek jüri başkanı oldu! Altın Portakal Film Festivali hazırlıkları başladı: Ferzan Özpetek jüri başkanı oldu!

Ekranların başarılı yüzü Eda Ece şu sıralar anne olmanın heyecanını yaşıyor. "Yasak Elma" dizisinde canlandırdığı 'Yıldız' karakteri ile geniş bir hayran kitlesi bulunan Eda Ece, ne yapsa gündem oluyor. Nisan ayının ilk haftalarında minik kızı Mina İpek’i kucağına alan çiçeği burnunda anne, kızı Mina ile fotoğraf paylaştı. Güzel oyuncunun paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile aşk yaşayan ve 21 Haziran 2023'te evlenen Eda Ece, Eylül ayında hamilelik haberiyle hayranlarını sevindirmişti. Güzel oyuncu geride bıraktığımız haftalarda minik kızı Mina’yı kucağına aldı.

Sosyal medyayı aktif kullanan Eda Ece, şu sıralar ekranlardan uzak kalarak minik kızıyla vakit geçirmeyi tercih ediyor. Başarılı oyuncu, Eda Ece'nin anne-kız pozu sosyal medyayı salladı.

Kızının yüzünü göstermeyen Eda Ece, paylaşımında "Mina'm minnoşumla günler böyle geçiyor" notunu düştü. Ünlü oyuncunun minik kızı ile paylaştığı anne-kız fotoğrafı binlerce beğeni ve yorum aldı.

eda ece paylaşım

Kaynak: Haber Merkezi