Yapımını Bozdağ Film’in üstlendiği, TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak, ‘Bir Sevdadır’ın Tufan’ı Ekin Mert Daymaz, dizi ve karakteri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

 

Dizide Tufan’ı canlandıran oyuncu; “Tufan, Mardin’de güçlü bir aşiretten. Sert, güçlü bir karakter. Abilerinin intikamını almak için yıllarca ailesi tarafından bu konu dayatılmış. Töre ve intikam duygusuyla yanıp tutuşan bir karakter. Tek düşündüğü abilerinin intikamını almak.” dedi.

Senaryoyu okuduğunda heyecan duyduğunu belirten Daymaz, “Çok sürükleyici ve heyecanlı bir hikaye. İçinde birçok farklı karakter ve hikaye barındırıyor. Ben çok sevdim, üzerine uzun zamandır oynamak istediğim tarz bir karakter geldiği içinde çok keyifliyim.” dedi.

Ünlü isim, “Sette keyifli vakit geçiriyoruz, bu diziye her zaman yansır. Çok güzel bir ekiple çalışıyoruz, sette çalışanlardan oyuncu arkadaşlarıma kadar herkesle iletişim gayet güzel. Umarım bu işe de yansıyacak.” diye ekledi.

'Çilek Kokusu', 'Hayat Sevince Güzel', 'Payitaht Abdülhamid', 'Korkuyorum Baba', 'Hayaller ve Hayatlar', 'Seni Kalbime Sakladım' gibi dizilerde adını duyuran Daymaz, son olarak Murat Boz ve Burcu Özberk ile birlikte Prime Video yapmı "Rüyanda Görürsün" filminde rol almıştı. 

Muhabir: Galip Ercan Öztürk