2023'te görevdeki Belediye Başkanı Lori Lightfoot'u mağlup eden Brandon Johnson, siyasi destekçileri tarafından sağlanan kampanya fonunun bir bölümünü kendisine ayırdı! Sun Times'ın haberine göre; makyaj ve cilt bakımı uzmanı Denise Milloy'a 30'dan fazla ödeme yapıldı.

Toplam rakamın 30 bin dolar civarında olduğu belirtildi. Denise Milloy, bu konu hakkında açıklama yapamayacağını söyledi. Johnson'ın kampanya sözcüsü daha önce büyük miktarda bağışın işçi sınıfından ve işçi sendikalarından geldiğini belirtmişti.

Filistinli kökleri üzerinden hedef gösterilen Bella Hadid Adidas'a dava açmaya hazırlanıyor! Filistinli kökleri üzerinden hedef gösterilen Bella Hadid Adidas'a dava açmaya hazırlanıyor!

GÜZELLİK SALONU TUTKUNU

Johnson'ın kampanya danışmanı Bill Neidhardt, "Belediye başkanı, her gün katıldığı birçok halka açık toplantı ve etkinliğe hazırlık için vergi mükelleflerinin paralarını harcamıyor. Kendi kampanya fonlarını kullanıyor" dedi. Brandon Johnson'ın saç bakımı, dolgu ve makyaja tutkun olduğu kaydedildi.

Birçok güzellik salonuna da gittiği belirtilen Chicago Belediye Başkanı, oldukça ilgi çekici bir karakter... Sonuçta seçimi de kazandığına göre; kendisine dikkat etmesi pek de sorgulanacak bir durum değil.

Kaynak: HABER MERKEZİ