ABD'li bir aile, farkında olmadan hamile bir ahtapot satın aldı. Onun erkek olduğunu düşünen Clifford Ailesi, şu anda 51 ahtapotla uğraşıyor. Oklahomalı 36 yaşındaki diş hekimi Bay Clifford, oğlu Cal'ın 9. doğum günü sebebiyle ona bir sürpriz yapmak istedi.

Kocaman bir akvaryum kuran diş hekimi, sonra yerel bir akvaryumdan evcil bir erkek ahtapot satın aldı. Ancak birkaç hafta içinde yanıldıklarını anladılar. Cal'ın yatak odasındaki tank düzinelerce yumurtayla doluydu.

LÜKS İÇİNDE YAŞIYORLAR

Trump: Umarım Amerika İran'ı yeryüzünden siler Trump: Umarım Amerika İran'ı yeryüzünden siler

Ahtapotun bir dalgıç tarafından yakalanmadan hemen önce çiftleşen bir dişi olduğu ortaya çıktı. 36 yaşındaki Cameron Clifford, "Gözlerime inanamadım. Hemen karımı çağırdım. Çünkü bu yavrulara bakmak büyük bir sorumluluktu.

Uykunuzu ve çocuklarınızın üniversite fonunu aynı anda kaybetmeye hazır olmadığınız sürece evcil ahtapot almayın" dedi. Clifford, yavruların durumunu kontrol etmesi için bir uzmana giderken bazı bebekler öldü. Elde kalan 23 yavru ise şu anda lüks içinde yaşıyor. Ancak aile, onları alabilecek kurumlarla görüşmeler yapıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ