Esenler Yavuz Sultan Selim Parkı'nda dün yaşanan olayda, iddiaya göre ağızlıksız dolaştırılan bir pitbull cinsi köpek, parktaki bir kediye saldırdı. Pitbull, kediyi ağzına alarak çevredekilerin ve sahibinin müdahaleleriyle kurtarılmaya çalışıldı.

Filistinli kökleri üzerinden hedef gösterilen Bella Hadid Adidas'a dava açmaya hazırlanıyor! Filistinli kökleri üzerinden hedef gösterilen Bella Hadid Adidas'a dava açmaya hazırlanıyor!

Bir kişi sopa ile köpeğe vurmasına rağmen başarılı olunamadı. Sonrasında pitbull kediyi bıraktı ancak bu sefer sahibine saldırmaya çalıştı. Ne yazık ki kedinin feci şekilde öldüğü belirlendi. Olay, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.


Aynı köpeğin başka bir kediye de saldırdığı ortaya çıktı. Parkta ağızlıksız dolaşan pitbull, yanından geçen bir kediye saldırdı. Sahibi müdahale etmek için bir süre bekledikten sonra köpeğe engel olmaya çalıştı. Kurtulan kedi, ağacın dibinde uzun süre kıvranırken, köpek ve sahibi olay yerinden uzaklaştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ-İHA