Esra Erol'da programında bu hafta damga vuran konulardan biri, Mehmet Altun'un çarpıcı itirafları oldu. Programa katılan Mehmet Altun, 6 yıllık eşiyle barışmak istediğini ifade ederken, eşi Rabia Altun'un dadı Meryem ile aldatıldığı iddiaları da gündeme geldi. Altun'un itirafları ve eşinin iddiaları izleyiciler arasında büyük yankı uyandırdı.

ESRA EROL 1

Mehmet Altun'un eşi Rabia Altun, eşinin son olarak onu çocuklarının bakıcısıyla aldattığını iddia ettiği mesajları yakaladığını belirtti. Dadı Meryem hakkındaki ortaya çıkan gerçek ise herkesi şaşırttı. Bu gelişmeler, izleyiciler arasında büyük bir şok etkisi yarattı.

esra erol 2

Esra Erol, canlı yayında, "Dün gece ihbar hattına bir mesaj geldi. Sen bu konuyla ilgili cezaevine girip çıkmışsın." diyerek dadı Meryem'e işlediği suçu sordu. Meryem cezaevine girdiğini kabul ederek, "Cinayet suçundan 9 yıl yattım." dedi. Esra Erol, "Geçmişte işlemiş olduğun cinayette mağdur olan kim? 8 yaşında bir kız çocuğu. Sen bu olaydan sonra çocuklara yaklaşmamalısın." deyince stüdyo buz kesti.


ESRA EROL 3

Meryem Hanım ise, "O olay olduğunda ben 16 yaşındaydım. Kazayla ilgili olan bir durum." diyerek kendini savundu. Esra Erol olayın detaylarını da anlattı. Erol, "8 yaşındaki Hasret, gömülü halde bulundu. Jandarma kendi aramalarında ıslak zeminde köpeklerle araştırma yapıyorlar. Kullanılmayan bir binada gömülü halde bulunuyor." ifadelerini kullandı.

esra erol 4

Batan geminin malları bunlar: 100 şişe alkol çıktı! Batan geminin malları bunlar: 100 şişe alkol çıktı!

Kaynak: HABER MERKEZİ