Müzikte 50. yılını geride bırakan Nükhet Duru kadınların giyimleri üzerine konuşmuş ve "Tayt kıyafet değil. Spor için bir şey. Hala tayta karşıyım. Pilates ve evde temizlik yaparken giyilebilir." açıklamasıyla gündeme gelen sözleri eleştirilerin hedefi haline gelmişti.

S 30E455949C2126E2Bc5F1E8Cf4C98B997770D88F

Duru'nun bu sözleri sosyal medyada tepki çekti. Sanatçıya geçmişte verdiği cüretkar pozlar ve yer aldığı filmler hatırlatılarak 'Bunu sen mi söylüyorsun...' yorumları yapıldı. 

Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi müjdesi: 3 yıldır dediği çıkan kahin 2025 için Galatasaray'ı işaret etti! Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi müjdesi: 3 yıldır dediği çıkan kahin 2025 için Galatasaray'ı işaret etti!

Ünlü ismi eleştirenlerden biri de Fatih Altaylı oldu. Fatih Altaylı konuyla ilgili; "Nükhet hanımı çok severim. Popüler olmak istedikçe onu söylüyor. Bu muhabbet çok anlamsız" dedi. 

Gazeteci Fatih Altayli Ha 841 2 41

Altaylı tepkisini; "Bizim en temel derdimiz bu ülkede insanların giyimlerine karışılmaması. Bari bunu kadınlar yapmasın ya. Kimini fazla kapalı diye kimini fazla açık diye eleştirdiler. Nükhet Duru gibi herkesin saygı duyduğu bir sanatçı. Bari sen karışma kardeşim. Ne oluyor? Neymiş tayt giymesinmiş. E sen giyerken iyiydi derler adama. Çıkarırım şimdi sahne kıyafetlerini. Kendisini severim ama herkes haddini bilecek. Neler giydiniz sizler de. Size karışana da kızarım ben, sizin karışmasına da. İsteyen istediğini giyer. Kadın olsam yarın tayt giyer gezerim valla. Kadın olsam yarın fotoğrafını da çeker Nükhet Duru'ya gönderirim. Bu ülkede kadının kadına ettiğini kimse kimseye etmez." şekline ifade etti. 

Muhabir: DEMET SAROVA