Fenerbahçe Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulu, pazar günü yapılan başkanlık seçimiyle tamamlandı. Mevcut başkan Ali Koç 16 bin 464 alarak yeniden başkan seçildi. 

Diyanet tasarrufu dinlemedi! 250 bin etkinlik kitabına 10,5 milyon TL Diyanet tasarrufu dinlemedi! 250 bin etkinlik kitabına 10,5 milyon TL

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, Ali Koç'u eleştirdi. Say sosyal medya hesabından; "Ali Koç (tebrik ederim kazanmış yine) aileden çok zengin. Türkiye gibi yoksul bir ülkede yüz milyonlarca doları futbola yatırıyor. Nerdeyse tüm holding birimlerini de işe koşuyor, paralar paralar, anlayamayacağımız rakamlar, yine de 6 yıl başarısız oluyor." dedi.

'6 YILDA BİR ŞAMPİYONLUK ALAMADI!'

Bununla kalmayan piyanist, "O parayla kültür devrimi olurdu, orkestralar, festivaller, bienaller kurulurdu, eserler üretilirdi, eğitimde neler yapılırdı Anadoluda, -bu zor durumdaki ülkede- o para o vasat futbolculara verileceğine, üşke kültürel şahlanırdı, sadece kültür de değil, ilim bilim.. Yatırım.. 6 yılda 1 şampiyonluk alamadı, suçlu hep ya federasyon, ya Galatasaray ya da öteki filan. Suudi Arabistan suçlu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: DEMET SAROVA