Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katmak için İngiliz oyuncuyu transfer etmek isteyen kulüplerle yarışa girdi. İngiliz basınındaki haberlere göre; Sarı-Lacivertliler, Manchester United'a teklif sunacak.

22 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun mukavelesi 30 Haziran 2025'te tamamlanacağı için satış listesine konuldu. Geçtiğimiz sezonu Getafe'de kiralık olarak geçiren genç futbolcu, oldukça iyi bir grafik çizmişti. Greenwood, 33 lig sınavında 8 gol atarken arkadaşlarına da 6 asist yaptı.

İŞLER DEĞİŞEBİLİR

Evcil hayvanlarınızı nasıl serin tutarsınız? Evcil hayvanlarınızı nasıl serin tutarsınız?

Tahmini piyasa değeri 25 milyon euro olan 1.81 boyundaki oyuncu için 20 milyon euro civarındaki tekliflerin kabul edilmesi bekleniyor. Mason Greenwood'un, İtalyan ekibi Juventus'la el sıkıştığı iddia edilmişti. Ancak Fenerbahçe'nin hamlesi sonrasında işler değişebilir.

Greenwood, genç yaşı ve hücumdaki etkinliği sebebiyle tercih ediliyor. Sarı-Lacivertliler'in önümüzdeki sezon için daha dinamik kanat oyuncuları aradığı konuşuluyor. Süratli isimlerle ofans gücünü artırmayı planlayan Kanarya'nın listesinde başka önemli isimler de var.

Kaynak: HABER MERKEZİ