Fenerbahçe, bonservisi elinde olan orta saha Mady Camara için girişimlerde bulunacak. Gineli merkez orta saha oyuncusunun Olympiakos'la mukavelesi bitti ve boşa çıktı. 27 yaşındaki oyuncu, Roma forması giydiği dönemde Jose Mourinho ile çalışmıştı.

Portekizli teknik adamın da bu transfere onay verdiği belirtildi. Geçtiğimiz sezon 17 lig maçına çıkan 1.82 boyundaki futbolcu, takımı adına 1 gol kaydetti. Kanarya'nın Mady Camara'yı orta alandaki seçenekleri artırmak adına kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

BAŞKA TALİPLERİ DE VAR

Oyuncunun bonservis bedelinin bulunmaması da çok önemli bir avantaj... 22 kez Gine Milli Takımı'nın formasını giyen Mady Camara, ülkesi adına 1 gol kaydetti. Tecrübeli futbolcunun tekrar Jose Mourinho ile çalışmaya sıcak baktığı kaydedildi. Ancak 27 yaşındaki yıldızın peşinde başka takımların da bulunduğu kaydedildi.

2015 yılında kaybolmuştu: Köpek 9 yıl sonra bulundu 2015 yılında kaybolmuştu: Köpek 9 yıl sonra bulundu

Camara şu anda kendisine gelebilecek tüm teklifleri görmek istiyor. Sonrasında kararını verecek. Geçtiğimiz sezon yaşanan sakatlıkların ardından Fenerbahçe, orta saha bölgesinde bazı sıkıntılar çekmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ