Benfica'dan ayrılan ve ismi Trendyol Süper Lig devleri Fenerbahçe ile Galatasaray'la da anılan Rafa Silva, Suudi Arabistan'a gitmek için gün sayıyor.

Galatasaray'dan servet alacak Batshuayi'nin imza tarihi belli oldu Galatasaray'dan servet alacak Batshuayi'nin imza tarihi belli oldu

3 YILLIK ANLAŞMA SAĞLADI

Suudi Arabistan'dan Arriyadiyah'ın haberine göre; Al-Shabab, kısa süre önce Portekizli futbolcu ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Rafa Silva'nın Al Shabab'a transferi için resmi açıklamanın beklendiği ifade edildi.

Uzun yıllardır Benfica'da forma giyen deneyimli futbolcu Rafa Silva, Portekiz temsilcisinde çıktığı 326 maçta 94 gol attı ve 79 asist kaydetmeyi başardı.

MOURINHO NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Portekiz basınına Rafa Silva hakkında açıklamalar yapmıştı. Mourinho, "Rafa Silva, bence harika bir oyuncu. Ancak onun, Galatasaray'a transfer olmaya yakın olduğunu duydum." ifadelerini kullanmıştı.

OKAN BURUK NE DEMİŞTİ?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da, pazartesi günü verdiği röportajda Rafa Silva hakkında konuşmuştu. Buruk, "Rafa Silva serbest olduğu için çok fazla talibi var ve astronomik rakamlar isteniyor. Şu anda kesinlikle bizim gündemimizde değil." demişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ