Büyükçekmece'de, Mimar Sinan'da denizde balıkçılar tarafından elleri ve ayakları bağlı, halıya sarılı halde cansız bedeni bulunan Sedef Güler'in (24) cinayetine ilişkin O.Ö. ve Fırat B. isimli şüpheliler gözaltına alındı.Olayın detayları incelendiğinde, genç kızın cansız bedeninin sarılı olduğu halının üzerinde bulunan yıkama fişinden önce halı yıkamacıya, ardından da Fırat B. isimli şahsa ulaşıldığı belirlendi.

eb43be76-adc6-48ed-856b-dce43b65e02f

Cinayetin Beylikdüzü'nde bir adreste işlendiği ve şüphelilerin, ardından nalburdan zincir alıp Güler'i halıya bağlayıp ayağına ağırlık bağlayarak denize attıkları öğrenildi.

Emekliler lokaline kavuştu Emekliler lokaline kavuştu

06

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından sorguya alınan şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Ancak şüphelilerden birinin, denize attıkları genç kızın batıp batmadığını kontrol etmek için bir gün sonra olay yerine geldiği ortaya çıktı.

03

Öte yandan, katil zanlılarından biri olan Yavuz G.'nin aranmasına devam ediliyor. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Fırat B. ise basın mensuplarının "neden yardım ettiniz" sorusu üzerine, katili tanımadığını iddia ederek, "Ben yapmadım. Katil tarafından silahla tehdit edildim" şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ-İHA