Stil danışmanı ve şarkıcı Kemal Doğulu, kardeşi Kadir Doğulu ile eşi Neslihan Atagül'ün başrolü paylaştığı, geçen nisan ayında ekran yolculuğu sona eren dizi için imaj danışmanlığı yapmıştı.

Son olarak bir defileye katılan Doğulu,  "Kardeşinize tasarım yapacak mısınız?" sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşırtmış ve "Neslihan giyebilir. Kadir kim, biyolojik kardeşim olan kişi mi? Siz ne biliyorsunuz, ben de onu biliyorum" demişti. 

Image 1200X 65D736D74E32B

'DOLAYISIYLA KEYFİ BİLİR'

Kardeşlerin arasında sular durulmuyor. Hala araları bozuk olan kardeşlerden Kemal Doğulu, Kadir Doğulu ile barışma şartını olarak,  "Kendisi gelip elimi öperse neden olmasın?" demişti. Doğulu, Kadir Doğulu'nun sorulması üzerine yeni bir açıklama yaptı ve 'Ben onun büyüğü ve onu adam etmiş biri olarak ben elimi ortaya koydum. İsteyen alır öper, isteyen bırakıp kaçar. Dolayısıyla keyfi bilir.' ifadelerini kullandı. Ünlü isim Şubat ayında bir kez daha Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'le ilgili konuşmuş; ''Onunla sadece kan bağım var. Siz ne biliyorsanız, ben de onu biliyorum. Tabii ki bunun nedenleri var. O nedenleri o biliyor, ben biliyorum, ailem biliyor. Ama başka kimsenin bilmesine gerek yok. Evet, kardeşimizi seçemiyoruz. Bu bir mecburiyet. Ama insanlar arkadaşlarını seçebilir.

Kemal Doguludan Kardesi Kadir Dogulu Hakkinda Sok Sozler 1687251358 0646

'RESMİ OLARAK KARDEŞİM'

Arkadaşlarından kardeş edinebilir. Kan bağım olan herkesle akraba saymıyorum. Üzgünüm, ama bu sadece birinci derece değil, bütün akrabalarım için geçerli. Kan bağı var diye arkadaş olunmuyor maalesef. Evet, resmi olarak kardeşiz. Ama bu arkadaş olmamızı gerektirmez. Biz de arkadaş değiliz, bunu açıkça söylüyorum. Ben diğer kardeşlerimle hem kardeş hem arkadaşım, ama onunla öyle değil.'' demişti.

Şefler kahkahalara boğuldu: MasterChef Türkiye'de 13. yarışmacı belli oldu Şefler kahkahalara boğuldu: MasterChef Türkiye'de 13. yarışmacı belli oldu

"ALDATMA OLAYI TAMAMEN YALAN"

Daha önce Kadir Doğulu’nun Neslihan Atagül’ü aldatma iddiaları hakkında da konuşan Kemal Doğulu; ''Kadir hayatındaki hiçbir kadını aldatmadı, bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Evet, onu sadece kan bağı olarak görüyorum. Adeta reddetmiş gibiyim ama yiğidi öldür hakkını ver. Ben kardeşimi doğduğu günden beri tanıyorum. Hayatına giren hiçbir kadını aldatmadı. Neslihan’ı da aldatmadı. Aldatma olayı tamamen yalan.'' ifadelerini kullanmıştı. 

Muhabir: SERKAN BAYAR