Forma Haberleri

Forma haberleri ve güncel Forma gelişmeleri, Forma ile ilgili tüm video, Forma fotoğrafları ve Forma haberleri Şok Gazetesi - Haber, Güncel Haberler ve Son Dakika Haberleri sitemizde


Özel Haberler

NBA'de Houston Rockets forması giyen milli basketbolcumuz, önümüzdeki sezon her şeyin farklı olacağını belirtirken çok güçlü şekilde döneceğini söyledi.

Özel Haberler

Barcelona Teknik Direktörü, Brighton'da kiralık olarak forma giyen genç oyuncuyla ilgili olarak, "Burada olmayanlarla ilgili konuşmayacağım" dedi.

Özel Haberler

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Fatih Karagümrük ile Galatasaray arasında oynanan maçın öncesinde dikkat çeken bir an yaşandı. Galatasaraylı bir...

Özel Haberler

Sarı-Kırmızılılar, Bodo/Glimt forması giyen Albert Gronbaek ile ilgileniyor. Ancak Bundesliga temsilcisi Werder Bremen de onun peşinde bulunuyor.

Özel Haberler

Glasgow Rangers forması giyen Hırvat sol bek, daha önceden Trabzonspor'la el sıkıştığı için kendisine gelen teklifleri tek tek geri çeviriyor.

Özel Haberler

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Marcel Tisserand, Başkan'ın havalimanında taraftarlara megafonla seslenmesine çok şaşırdığını söyledi.

Özel Haberler

Kiralık olarak forma giydiği Girona'da harika bir sezon geçiren Brezilyalı kanat oyuncusu, İngiliz devi Manchester City'nin yolunu tutacak.

Özel Haberler

Sassuolo forması giyen Domenico Berardi hakkında kulüp CEO'su açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcunun her durumda kendilerini yalnız bırakmayacağını belirtti.

Özel Haberler

NBA'de Atlanta Hawks forması giyen yıldız oyuncu, takımını sevdiğini söyledi ama artık kazanacak bir takımın bir parçası olmak istiyor.

Özel Haberler

Brighton forması giyen Kaoru Mitoma ile Arsenal, Manchester City ve Manchester United ilgileniyor. Japon futbolcunun ise bu 3 takıma da...

Özel Haberler

Sezon sonuna kadar sağ beke ilaç olsun diye kadroya katılan tecrübeli futbolcu, sakatlık veya ceza olmazsa ilk 11'de yer alamayacak.

Özel Haberler

Arjantinli yıldız, bu sezon Inter Miami'de forma giydiği tüm karşılaşmalarda skor katkısı sağladı.