Halit Ergenç Haberleri

Halit Ergenç haberleri ve güncel Halit Ergenç gelişmeleri, Halit Ergenç ile ilgili tüm video, Halit Ergenç fotoğrafları ve Halit Ergenç haberleri Şok Gazetesi - Haber, Güncel Haberler ve Son Dakika Haberleri sitemizde


Magazin

Halit Ergenç ve Funda Eryiğit’i başrolde buluşturan “Adsız Aşıklar” dizinini çekimleri tamamlandı. Cumartesi Film imzalı  Netflix dizisi 8 bölümden oluşuyor.

Magazin

Gain'in mevcut ve gelecek dizilerinin uluslararası dağıtımını üstlenen Inter Medya “Yarın Yokmuş Gibi” 19-21 Mart 2024 tarihleri arasında Fransa'da düzenlenecek...

Manşet

Başrolünü Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç’in paylaştığı “Yarın Yokmuş Gibi” 14 Şubat'ta GAİN’de izleyiciyle buluşmuştu. Dizinin tanıtım videosu Times Meydanı’nda...

Magazin

Başrolünü Tuba Büyüküstün'le paylaştığı "Yarın Yokmuş Gibi" dizisiyle ekrana dönen Halit Ergenç Magnet Quarterly için objektif karşısına geçti.

Magazin

Tuba Büyüküstün, "Yarın Yokmuş Gibi" dizisinin gala partisinde sergilediği dans performansıyla gündem oldu.

Magazin

Başrolünü Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç’in paylaştığı “Yarın Yokmuş Gibi” bugün GAİN’de izleyiciyle buluşuyor.

Magazin

Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç’i yıllar sonra bir araya getiren “Yarın Yokmuş Gibi” dizisinin galası dün akşam gerçekleşti.

Magazin

Başrolünü Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç’in paylaştığı “Yarın Yokmuş Gibi” dizisinin afişi yayınlandı. Dizi, 14 Şubat’ta GAİN’de izleyiciyle buluşuyor.

Magazin

Başrolünü Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç’in paylaştığı “Yarın Yokmuş Gibi” dizisinin fragmanı yayınlandı. Dizi, 14 Şubat’ta GAİN’de izleyiciyle buluşuyor.

Magazin

Başrollerini başarılı oyuncular Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün’ün paylaştığı “Yarın Yokmuş Gibi”nin yayın tarihi belli oldu.

Magazin

Yeni projesiyle dikkatleri üzerine çeken Halit Ergenç, Netflix'te yayınlanacak olan "Adsız Aşıklar" dizisinde başrolde yer alacak.