Now Haberleri

now haberleri ve güncel now gelişmeleri, now ile ilgili tüm video, now fotoğrafları ve now haberleri Şok Gazetesi - Haber, Güncel Haberler ve Son Dakika Haberleri sitemizde


Yaşam

NOW ekranlarında yayınlanan Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı günden beri gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Şimdi de zikir sahnesinde kadın cemaate...

Magazin

NOW’ın, MedYapım imzalı yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım’ın  9 Mart Cumartesi günü ekran yolculuğuna başlamıştı. Dizi için final kararı alındı.

Magazin

Yapımını Karga Film’in, sunuculuğunu ise ekranların sevilen ismi Fatih Ürek’in üstleneceği yeni yemek yarışması “Fatih Ürek’le Elti Gelin Görümce” çok...

Gündem

Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum'un sözlerini ti'ye alarak eğlenceli anlar yaşattı. Köfte sattığını ve Akçaabat köftesi yapmayı öğrendiğini belirten İmamoğlu'na Dilek...

Magazin

Pazartesi akşamlarının heyecanla beklenen dizisi Kızıl Goncalar bu akşam NOW'da yeni bölümüyle ekrana geliyor.

Magazin

Halil İbrahim, tam olarak istediği cezayı kesemese de herkes hak ettiğini bir şekilde bulur. Kadınlar arasında da gerginlikler devam etmektedir.

Magazin

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu’nun üstlendiği ''Kirli Sepeti'' bu akşam yeni bölümüyle NOW'da olacak.

Magazin

Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken ''Şahane Hayatım''a 18. bölümde Cemre Gümeli dahil oluyor.

Gündem

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Üyesi (RTÜK) üyesi İlhan Taşcı sosyal medya hesabından kurumun verdiği cezaları bildirdi.

Magazin

FOX, zengin içerik yelpazesini yeni ismi NOW ile izleyicisiyle buluşturdu. NOW, yeni tanıtım filmiyle yeni ismine geçiş yaptı.

Gündem

Sevilen içerikleri, bilinen yüzleri ve değişmeyen değerleriyle FOX, zengin içerik yelpazesini yeni ismi NOW ile izleyicisiyle buluşturmak için gün sayıyor.