Rey Manaj Haberleri

Rey Manaj haberleri ve güncel Rey Manaj gelişmeleri, Rey Manaj ile ilgili tüm video, Rey Manaj fotoğrafları ve Rey Manaj haberleri Şok Gazetesi - Haber, Güncel Haberler ve Son Dakika Haberleri sitemizde


Spor

Teknik direktör Bülent Uygun, "Rey Manaj ile ilgili 2-3 takımdan transfer teklifi geldi. Yönetim bu teklifleri değerlendiriyor." dedi.

Özel Haberler

Galatasaray ligde yarın Sivasspor'u ağırlayacak. İki takımın yıldız isimleri sezonun ikinci yarısında inanılmaz bir performans gösteriyor.

Özel Haberler

Bazı Suudi Arabistan ve Katar ekipleri, Sivasspor'da inanılmaz bir sezon geçiren yıldız futbolcu için yüksek tekliflerde bulundu. Yönetim sezon sonunda...

Spor

Sivasspor’da sakatlığını atlatan golcü futbolcu Rey Manaj, bugün yapılan antrenmanda takımla beraber çalışmalara katıldı.

Spor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden EMS Yapı Sivasspor'un forveti Rey Manaj, kırmızı-beyazlı formayla bir sezonda en fazla gol atan oyuncu olarak...

Spor

Sivasspor konuk ettiği karşılaşmada Konyaspor'u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın tek golü Rey Manaj'dan geldi.

Spor

EMS Yapı Sivasspor'un Arnavut futbolcusu Rey Manaj, Trendyol Süper Lig'de gol krallığı yarışında zirve takibini sürdürüyor.

Spor

Sivasspor’un golcü futbolcusu Rey Manaj, Arnavutluk Milli Takımı’nın Şili ve İsveç ile oynayacağı maçların aday kadrosuna davet edildi.

Spor

Trendyol Süper Lig'de 1-0 geriye düştüğü maçta Pendikspor'u 4-1 mağlup eden Sivasspor, yenilmezliğini 5 maça yükseltti. Kırmızı-beyazlılara ara transferde gelen...

Spor

Sivasspor’da Pendikspor maçı hazırlıkları tamamladı. Yapılan antrenman öncesi golcü futbolcu Rey Manaj için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Spor

Sivassporlu futbolcusu Rey Manaj, Hatayspor maçında attığı golle bu sezonki gol sayısını 17'ye çıkardı.

Spor

Sivasspor’un golcü futbolcusu Rey Manaj, Çaykur Rizespor ile oynanan müsabakada attığı golle bu sezonki gol sayısını 16’ya yükseltti.