Adı en son oyuncu Seda Akman'la anılan ünlü komedyen Cem Yılmaz, geçen hafta yaptğı bir paylaşımla dikkat çekmişti. Yılmaz, Instagram hesabından kendi ayağıyla bir kadının ayağını paylaşıp, kafaları karıştırmıştı.

Dddffggwww

Ayağın sahibi sosyal medyaya içerik üreten Necla Karahalil olduğu ortaya çıkmış, Necla Karahalil gönderisinde aynı fotoğrafı ekleyip; “Şubat gibi şubat. güneşim doğdu, ağzım tatlandı, yüreğim havalandı, ruhum okşandı. Sevgiyle nicelerineee, ollllleeey“ notunu düşmüş, Cem Yılmaz da bu paylaşıma kalp emojisi bırakarak aşkını ilan etmişti. 

I M G A A C052 E3 D C5 1

Ekranın en entrikalı ve en komik dizisi 'Yasak Elma' Arjantin yolcusu! Ekranın en entrikalı ve en komik dizisi 'Yasak Elma' Arjantin yolcusu!

Ancak çiftin aşkı kısa sürdü. Heyecanla başlayan ilişki sessiz sedasız bitti. Cem Yılmaz'ın doğum günü paylaşamında, sağlıklı beslenme ve yoga ile dalga geçmesi Necla Hanım'a gönderme olarak algılanmıştı. Bu kez de Necla Karahalil'in yaptığı paylaşım, Cem Yılmaz'a yoruldu. Karahalil çektiği videoda; 'Günaydın biri demiş ki 'Ama Necla Hanım, hayat çok stresli. Çok stresliyiz.'. Ben aksini söylemedim. Ama bu hayat sadece senin için çok stresli değil ya. Herkes için bir o kadar stresli ve stresli olmaya da devam edecek. O yüzden 'kimse kendi çöpünü başkasının evinin önüne dökemez' diyor şair burada. Diyor ki 'akıllı ol, aklına mukayyet ol, git kendini tanı, çekmezler' diyor. 'Hep aklın fikrin şeyde' diyor.

Cem Yılmazz

Yok ama yani işte duygusal sorumluluğumuzu almayı bilmemiz gerekiyor. O stresle ben ne yapacağım, ne yaparsam bana iyi gelir... Bunlar yetişkin modelleri. Türlü türlü... Yani öyle hep isterim hep yan yatayım, hiç istemem çalışayım yok. O çaba varsa karşıdan da yardım geliyor, o zaman çok güzel oluyor. Paylaşmak, birbirine ışık tutmak. Yoksa hepimizin aklı şeyde.' sözlerine yer verdi. 

Muhabir: DEMET SAROVA