Türkiye yenilenebilir enerjide "yüzer GES" ile yeni döneme hazırlanıyor Türkiye yenilenebilir enerjide "yüzer GES" ile yeni döneme hazırlanıyor

* Varsayılan olarak her zaman sabit kamera özelliğine açılan kamera uygulamasını ilk kez açtığınızda, deklanşörü basılı tutmanız yeterlidir; video özelliği etkinleşir. Basarken parmağınızı ekranda yukarı ve aşağı hareket ettirmek, "TikTok veya Snapchat gibi" yakınlaştırmanıza da olanak tanır.
* Daha sonra izleyicilere, örneğin "a", "q" veya "z" tuşlarına basmak için "telefonunuzun her yerine ulaşmak" zorsa tek elle mesaj göndermeyi nasıl daha kolay hale getirebileceklerini gösterdi.
* Klavyenin sol alt kısmındaki küre simgesini basılı tutarak erişilebilen tek elle kullanılan bir klavye seçeneği vardır. Aynı zamanda klavye dilinizi değiştirmenize de olanak tanır. Açılır pencere göründüğünde, yazmak için hangi elinizi kullandığınıza bağlı olarak, sağa veya sola doğru yoğunlaşarak hangi kısaltılmış klavyeyi tercih edeceğinizi seçebilirsiniz.
* Kullanıcılar telefon ekranlarının sağ üst köşesinden aşağı doğru kaydırdıklarında görünen ekran kayıt düğmesini işaret ederek, "Ekran kayıtlarınıza yorum eklemek isterseniz, bunu basılı tutmanız yeterli" dedi.
* Ekran kayıt düğmesini basılı tutmak, kullanıcıların ekranlarını kaydederken mikrofonu açıp kapatmasına olanak tanır.
* Kullanıcılar iPhone ekranlarının sağ üst köşesinden aşağıya doğru kaydırdıklarında görünen açılır seçenekleri işaret ederek, "Dokunsal 3D dokunuş burada gerçekten kullanışlı" dedi.
* Dokunsal dokunma, kullanıcıların ekranlarındaki düğmelere basıp basılı tutmalarına olanak tanıyor; bu da el feneri parlaklığını kontrol ederek, WiFi ağlarını veya Bluetooth cihazlarını seçerek, AirDrop'u açarak veya bir zamanlayıcı ayarlayarak ayarlar menüsüne girme ihtiyacını tamamen ortadan kaldırıyor. 
* Morgan, eğer zihinsel matematik becerileriniz eksikse arama çubuğunun hesap makinesi görevi de görebileceğini söyledi.
* Mesajlar veya e-postalar gibi Apple'a özgü uygulamalarda, iki parmağınızla yukarı doğru kaydırmak birden fazla mesajın seçilmesine olanak tanır.
* Gösteri sırasında "Son olarak, eğer kazara bir şeyi sildiyseniz, telefonunuzu her zaman sallayabilirsiniz ve bu size işlemi geri alma seçeneğini sunar" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ