Kuzey Kaliforniya'da göl kenarındaki popüler bir dinlenme bölgesinde kavga çıktı. İki grup arasında başlayan tartışma, 5 kişinin bıçakla yaralanmasına ve bir kişinin ölümüne sebep oldu. Yetkililer; adı açıklanmayan şüphelinin, Berryessa Gölü'nün yakınlarındaki otoparkta çıkan kavgada bıçakla yaralananlardan biri olduğunu belirtti.

2015 yılında kaybolmuştu: Köpek 9 yıl sonra bulundu 2015 yılında kaybolmuştu: Köpek 9 yıl sonra bulundu

Ölen şahsın kimliği; 39 yaşındaki Andres Fabian Sandoval Garcia olarak belirlendi. Napa İlçesi Şerif Ofisi sözcüsü Henry Wofford, otoparkın farklı yerlerinde iki grubun büyük bir kavgaya tutuştuğunu kaydetti. Hayatını kaybeden kurbana müdahale edildiğini ancak kurtarılamadığını belirtti.

BÜYÜK BÖLÜMÜ KAÇTI

Wofford, "Bu kavgada bıçaklar ve kırık şişeler kullanıldı. Ortada bir de ateşli silah var. Tek bir polisin bu kadar insan arasında yaşanan kavgayı durdurmasının imkanı yoktu. Kavgaya karışanların büyük bölümü, Emniyet güçleri oraya gitmeden kaçmış. Orada bulunanlar da farklı hikayeler anlatıyor.

Bazıları ise konuşmayı reddediyor. Silahlı şüpheli şu anda elimizde. Soruşturma devam ediyor. Bu bölge, insanların ailece keyifli vakit geçirdiği bir yerdi. Daha önce buna benzer bir şey yaşamamıştık" açıklamasında bulundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ