Ünlü isimlerin damga vurduğu Gala gecesinde birbirinden ilginç tasarımlar dikkat çekti. Gecede hem şıklık hem de rüküşlük yarışları her sene olduğu gibi bu senede devam etti. Gecede en dikkat çeken isimlerden biri de Afrikalı şarkıcı Tyla oldu.

Resim

Ünlü bir marka Tyla'ya zamanın kumlarına saygı duruşu niteliğinde, kumdan yapılmış bir elbise tasarladı. Elbisesi yüzünden merdivenleri çıkamayan şarkıcı Tyla, Met Gala'da kucaklanarak merdivenlerden çıkarıldı.

Whatsapp Image 2024 05 07 At 12.52.44

Kylie Jenner'ın 2 çocuğunun babası olan Travis Scott ile ismi anılan 22 yaşındaki Güney Afrikalı şarkıcı Tyla, Met Gala’ya katılan ünlüler arasında yer aldı. “Getting Late” adlı şarkısı ile çıkış yakalayan genç şarkıcı, Met Gala 2024’ün Garden Of Time (Zamanın Bahçesi) temasını yeni bir seviyeye taşıdı ve Met Gala merdivenlerinde bir heykel gibi taşınması gerekti. Dar kum saati siluetine sahip kıyafeti ile merdivenlerden çıkmayı başaramayan şarkıcıya görevliler yardım etti. Ünlü şarkıcı, her ne kadar merdivenlerden tek başına çıkamasa da geceye damgasını vurdu. Tyla’nın kıyafetine uyumlu olması için çanta yerine kum saati taşıması da dikkat çekti.

Resim

Çantadaki 2 kurşun için 12 yıl yatabilir! Çantadaki 2 kurşun için 12 yıl yatabilir!

Kırmızı halının üzerinde, içeri girdikten sonra akşam yemeğine oturmakta zorlanabileceğini söyleyen şarkıcı, Oturabilecek miyim kim bilir? Bunu çözecekler. Kimin umrunda arkadaşlar? Sevimli görünüyorum dedi.Ünlü şarkıcı, aksesuar olarak ise altın bir kolye tercih etti. Tyla, X'te viral oldu ve pek çok kişi şarkıcının temaya tamamen hakim olduğu konusunda hemfikir oldu. İlk kez Met Gala’ya katılan şarkıcının kıyafetini ekibi “zaman” kelimesiyle örtüşmesi için seçti.

Resim

Tyla,“Temelde malzeme kum, çünkü biz 'zamanın kumları' temasını kullanmak istedik. Bu görünüm üzerinde Balmain'le çalıştım” dedi. Balmain'in kreatif direktörü Olivier Rousteing "geçicilik fikrine" aşık olduklarını söyleyerek "Bu yaratımın ardındaki ilham, sınırları yeniden tanımlama ve geçici bir malzemeyi sonsuz bir başyapıta dönüştürme arzusundan kaynaklandı" ifadesini kullandı ve "Kum gibi geçici bir şeyden bir giysi yapma fikri hayal gücümü ateşledi ve sonuçtan daha mutlu olamazdım." şeklinde konuştu.

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL