İğrenç eylem Almanya’nın Stuttgart şehrinde meydana geldi. Afganistanlı Sefatullah S. adlı sığınmacı, Ulm’e giden bir trende 19 yaşındaki genç bir kıza uyurken cinsel istismarda bulundu. 7 Ağustos 2023’te gece yarısı saat 03.45’te meydana gelen olay sonrası yakalanıp hapse atılan, sonrasında ise Ravensburg'daki bir psikiyatri hastanesine nakledilen 30 yaşındaki sapık, hakim önüne çıktı. 

KIZ UYANDIĞINDA HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI: AMAN ALLAHIM BU DA NE BÖYLE!


Irz düşmanı adam, mahkemede verdiği ifadede, “Kızdan çok hoşlandım. O an içimden öyle geldi, ben de tecavüz ettim” dedi. Pervasız sözler, hakim grubu ve mahkemedekiler tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Sanığın istismarının ‘oral’ yolla olduğu, istismara maruz kalan kızın uyandığında hayatının şokunu yaşadığı bildirildi. Adı gizli tutulan mağdurenin ifadesi hakkında bilgi verilmedi. Mahkeme ertelendi.


TAM 10 KARDEŞİ VAR, OKUMA YAZMA BİLMİYOR; ALKOL VE UYUŞTURUCU BAĞIMLISI 


2015’te Almanya’ya giriş yapan Sefatullah S.’nin okuma yazma bilmediği, 11 çocuklu bir aileye mensup olduğu, tutuklanana kadar bir mülteci evinde yaşadığı bildirildi. Sanık, Almanya’da alkol ve uyuşturucu ile tanıştığını, sosyal yardım parasını viski ve esrar satın almak için kullandığını söyledi. 

BU İLK VUKUATI DEĞİL, SABIKASI VAR; GAİPTEN SESLER DUYDUĞUNU SÖYLÜYORMUŞ


Sapığın daha önce "çocuklara yönelik cinsel suçlar" suçundan sabıkası bulunduğu, serbest bırakıldıktan sonra yeniden suç işleme riski taşıyan cinsel suçlulara yönelik bir programa kabul edildiği ancak bunlara hiçbir zaman katılmadığı öğrenildi. 

Bir polis memurunun, sanık hakkındaki “Hakkındaki suçlamalar görmezden gelindi” şeklindeki ifadesi ise hayli düşündürücüydü.  Irz düşmanı tecavüz sanığının “gaipten sesler duyduğunu” söylediği de tutanaklara geçti. 

Muhabir: MUHAMMET ŞAHİNTAŞ