ABD'de Iowa'nın kırsal kesiminde yaşayan ailenin dört üyesi, hastaneye gelen ve son derece kötü bir şekilde dövüldüğü iddia edilen 18 yaşındaki bir akrabanın kaçırılması ve istismar edilmesiyle suçlandı.

İklim değişikliği sebebiyle yollara asfalt dökülmeyecek İklim değişikliği sebebiyle yollara asfalt dökülmeyecek

Mahkeme belgelerine göre; 18 yaşındaki genç aynı zamanda sadece 32 kiloydu ve düzenli şekilde beslenmemişti! Gary Graham (44), Danielle Graham (42), Aaron Williams (20) ve 16 yaşındaki bir kız çocuğu, birinci derece adam kaçırma ve kasten yaralamayla yargılanıyor.

POLİSE HABER VERDİLER

16 yaşındaki genç kız, davada yetişkin olarak değerlendiriliyor ancak yaşı nedeniyle adı açıklanmıyor. Sanıkların tamamı suçsuz olduklarını iddia etti. Ames'teki bir hastane; beyin kanaması, kaburga kırıkları ve vücudunun her yerinde morarma bulunan bir genç hasta sebebiyle polise haber vermişti.

Ciddi şekilde yetersiz beslendiği gözlenen kişinin, hastaneye bilincini kaybetmiş şekilde geldiği belirtildi. Sağlık çalışanları, gencin üzerindeki bazı yaraların iyileşme sürecinde olması sebebiyle bunların hepsinin aynı anda meydana gelmesinin imkansız olduğunu söyledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ